Τεράστιος σάλος έχει ξεσπάσει στην Ουκρανία, αφού η χώρα μπορεί να βρίσκεται σε πόλεμο με τη Ρωσία από το 2022, όμως μια στρατιωτική εκπρόσωπος φέρεται να εκμεταλλεύεται τη θέση της και να κάνει χλιδάτες διακοπές στο εξωτερικό.

Η ουκρανική pravda αναφέρει ότι η εκπρόσωπος του νότιου περιφερειακού γραφείου της Υπηρεσίας Κρατικής Ασφάλειας της Ουκρανίας, Ιβάνα Πλαντόφσκα, ποζάρει με Mercedes και στον Πύργο του Άιφελ. Μάλιστα, ανέβασε συχνά φωτογραφίες από πολυτελή ταξίδια και πανάκριβες αγορές, με όλα αυτά να γίνονται εν μέσω της εμπόλεμης σύρραξης στη χώρα της.

Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, το οποίο πήρε έκταση στην πατρίδα της, η γυναίκα αποφάσισε να διαγράψει όλους τους λογαριασμούς που διατηρούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αρκετοί χρήστες όμως, αποθήκευσαν φωτογραφίες και αναρτήσεις της, τις οποίες δημοσιοποιούν και ζητούν εξηγήσεις.

Знайомтеся. Прес-офіцер Південного регіонального управління Держприкордонслужби України Іванна Плантовська. Офіцер…

Posted by Максим Журавльов on Sunday, January 8, 2023

Επίσης, κάτι που έχει δημιουργήσει τεράστια ερωτηματικά, είναι πως έγινε με τον μισθό ενός δημοσίου υπαλλήλου, να ζει μέσα στη χλιδή και ιδιαίτερα από τη στιγμή που διεξάγεται πόλεμος.

Ο Αντρίι Ντεμτσένκο εκπρόσωπος της υπηρεσίας στην οποία εργάζεται η Πλαντόφσκα, ανέφερε πως «δεν έχω δικαίωμα να σχολιάσω την προσωπική ζωή των στρατιωτικών της Υπηρεσίας Κρατικής Ασφάλειας της Ουκρανίας, είναι υπόθεση όλων. Ωστόσο, μπορώ να σημειώσω ότι σχετικά με την υπόθεση που εκτυλίσσεται τις τελευταίες ημέρες γύρω από τη στρατιωτικό μας στην Οδησσό, η υπηρεσία αντέδρασε άμεσα».

Прес-офіцер Південного регіонального управління Державної прикордонної служби – Іванна Плантовська.Опублікувала фото з…

Posted by Kostyantyn Andriyuk on Sunday, January 8, 2023

«Η απόφαση, ειδικότερα, θα αφορά τη θέση της περαιτέρω στην υπηρεσία και την άσκηση των καθηκόντων της. Όλα θα αντιμετωπιστούν εντός του πλαισίου της νομοθεσίας. Μπορώ να σημειώσω ξεχωριστά: είναι πραγματικά ατυχές για εμάς που κατά τη διάρκεια του πολέμου, όταν οι περισσότεροι σύντροφοί μας με όπλα στα χέρια υπερασπίζονται τη χώρα και πεθαίνουν γι’ αυτήν, υπάρχουν και εκείνοι στις τάξεις μας οι οποίοι δίνουν μεγαλύτερη προσοχή αποκλειστικά στην προσωπική τους ζωή, δείχνοντας την ίδια στιγμή σαν να καμαρώνουν γι’ αυτό. Επιπλέον, αυτού του είδους η επίδειξη είναι αντίθετη με τους ηθικούς κανόνες και απαράδεκτη σε καιρό πολέμου. Ολα θα κριθούν δίκαια», πρόσθεσε στη συνέχεια της δήλωσης του.

Πηγή: newsbeast.gr