Ο σκηνοθέτης Σαμ Μέντες που έχει σκηνοθετήσει δύο ταινίες του Τζέιμς Μποντ, τις Skyfall και Spectre, δήλωσε πως θεωρεί τον Ζοσέ Μουρίνιο ως τον ιδανικό κακό για το νέο έργο που πρόκειται να βγει.

Όπως αναφέρει ο theguardian.com, ο σκηνοθέτης δήλωσε πως «δεν μπορείς να βρεις καλύτερον από αυτόν, μπορείς;».

Μάλιστα, μεταξύ άλλων προσπαθώντας να καταδείξει την αβεβαιότητα που υπάρχει για το ποιος θα διαδεχθεί τον Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ, είπε πως «νομίζω ότι ο Ντέιβ θα μπορούσε να έχει μέλλον. Ειλικρινά, ο Ντέιβ είναι τόσο πιθανός όσο και ο επόμενος ηθοποιός. Και θέλω να βάλετε τον τίτλο, /Ο Ντέιβ θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ”. Δεν έχω ιδέα. Έχει γίνει τόσο δύσκολο, για δύο λόγους. Το ένα είναι ότι μετέτρεψαν το franchise σε κάτι εξαιρετικό με τον Ντάνιελ Κρεγκ. Αν σκεφτείτε τους ηθοποιούς που θα μπορούσαν να είχαν διαδεχθεί τον Πιρς Μπρόσναν, πολλοί τότε έλεγαν, “Καμία περίπτωση”».

«Δεν έμπαιναν καν στη διαδικασία να είναι υποψήφιοι για τον ρόλο. Τώρα, δεν υπάρχει σχεδόν ούτε ένας ηθοποιός στον κόσμο που θα απέρριπτε τον ρόλο. Και αυτό οφείλεται στον Ντάνιελ και το τι έχει γίνει με το franchise από τότε που ξεκίνησε.Άρα αυτό είναι σπουδαίο πράγμα. Το κακό είναι ότι είναι νεκρός. Να δούμε πώς θα το ξεπεράσουν αυτό», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Πηγή: newsbeast.gr