Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία γυναίκα 31 ετών, καθώς βρέθηκε αντιμέτωπη με απειλές για τη ζωή της από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος συνέχισε να την ενοχλεί κι όταν έφυγε να εργαστεί για σεζόν στη Σαντορίνη.

Για το λόγο αυτό, η γυναίκα έχει βίντεο στα χέρια της, στο οποίο ο πρώην της απειλεί ότι θα την σκοτώσει, λέγοντας της «θα σε σφάξω» και «θα σου κόψω το λαρύγγι». Σε άλλα σημεία ακούγεται να τη βρίζει («παλιοπ…»), να της λέει «σε μένα θα πεις όχι;», «θα φας σφαίρα» και «έχεις πεθάνει».

Σύμφωνα με το MEGA, η γυναίκα είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον ίδιο άνδρα σε στενό της Σαντορίνης. Η 31χρονη προχώρησε σε σχετική καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία στο Αστυνομικό τμήμα, ενώ ο πρώην σύντροφος «απάντησε» με μήνυση κατά της 31χρονης με αποτέλεσμα και οι δυο να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε ο δικηγόρος της 31χρονης, Βασίλης Βρούτσης, τονίζοντας ότι δεν θα περιμένουν μια πιο τραγική κατάληξη για να προσκομίσουν τα ενοχοποιητικά στοιχεία που υπάρχουν.

«Δεν θα περιμένουμε μία πιο τραγική κατάληξη για να προσκομίσουμε τα στοιχεία που υπάρχουν. Αυτό είναι ένα από τα απειλητικά μηνύματα, μιλάμε για συνεχή καταπίεση για να την πείσει να είναι μαζί», ήταν τα λόγια του.

Πηγή: newsbeast.gr