Ένας επιχειρηματίας από τη Σαουδική Αραβία έκανε προσφορά 10 εκατομμυρίων ριάλ, δηλαδή 2,66 εκατομμυρίων δολαρίων, ώστε να πάρει ένα εισιτήριο και να παρακολουθήσει τον φιλικό αγώνα μεταξύ του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Λιονέλ Μέσι.

Όπως έγινε γνωστό ο Μουσρέφ Αλ-Γκαμπί, γενικός διευθυντής του ομίλου ακινήτων AqarOne, είναι μέχρι στιγμής εκείνος που προηγείται σε μια δημοπρασία που λήγει στις 17 Ιανουαρίου.

Το εισιτήριο «Beyond Imagination» είναι για έναν αγώνα ανάμεσα με μια μικτή ομάδα από τους συλλόγους της Σαουδικής Αραβίας, Αλ Νασρ – που απέκτησε πρόσφατα τον Κριστιάνο Ρονάλντο – και Αλ Χιλάλ εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν του Λιονέλ Μέσι.

Ο αγοραστής του εισιτηρίου έχει το δικαίωμα να παρευρεθεί στην τελετή που θα ακολουθήσει μετά τον αγώνα, και να μπει στα αποδυτήρια και να συναντήσει τους δύο παίκτες.

Υπενθυμίζεται, ότι ο αγώνας της 19ης Ιανουαρίου στο Ριάντ θα είναι η πρώτη συνάντηση των δύο αστέρων εντός γηπέδου, από τότε που η Γιουβέντους νίκησε 3-0 την Μπαρτσελόνα τον Δεκέμβριο του 2020.

Πηγή: newsbeast.gr