Μια 21χρονη υποστηρίζει ότι άλλαξε προς το καλύτερο η ζωή της από τη στιγμή που άνοιξε λογαριασμό στο Onlyfans, καθώς πλέον κερδίζει 343.000 ευρώ, απλά ικανοποιώντας περίεργα αιτήματα που δέχεται από άνδρες.

Όπως αναφέρει η mirror.co.uk, η 21χρονη Elsa Thora εργάζονταν ως σερβιτόρα μέχρι την ηλικία των 19 ετών και έβγαζε περίπου 20.000 ευρώ τον χρόνο. Εντούτοις, αποφάσισε να στραφεί στο περιεχόμενο για ενήλικες και είδε τα κέρδη της να εκτινάζονται από όταν άνοιξε λογαριασμό στο TikTok.

Πλέον, κερδίζει 28.600 ευρώ τον μήνα και σύμφωνα με την ίδια βγάζει περίπου 343.000 ευρώ τον χρόνο, ενώ για 200.000 ευρώ αγόρασε ένα πολυτελές σπίτι και σκοπεύει να αποκτήσει και δεύτερο μέσα στο καλοκαίρι.

Η ίδια απολαμβάνει τα πλούτη της με ταξίδια σε όλο τον κόσμο, όπως σε Ταϊλάνδη, Ιταλία, Ελλάδα και Πολωνία, ενώ για αρκετούς μήνες μένει στο Μπαλί. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι πραγματοποιεί περίεργες επιθυμίες ανδρών, όπως να προσποιείται το σκύλο και να γαβγίζει ή να κάνει το έντομο.

«Λατρεύω τα ταξίδια και μπορώ να εργαστώ όπου κι αν βρίσκομαι. Είμαι τόσο ευγνώμων. Μου αρέσει αυτό που κάνω», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν ήμουν πραγματικά έτοιμη να πάω στο πανεπιστήμιο. Μετά σε δύο εβδομάδες έβγαλα 2.500 ευρώ. Σε σύγκριση με τον τελευταίο μου μισθό ήταν τρελό. Ήμουν τόσο σοκαρισμένη», είπε για την απόφαση να στραφεί στο Onlyfans.

Πηγή: newsbeast.gr