Ο ψαροντουφεκάς που εντόπισε την 6χρονη που πνίγηκε στη Κόρινθομίλησε για το τραγικό περιστατικό και υποστήριξε πως του προκάλεσε απορία το γεγονός ότι ο πατέρας επέλεξε μια ερημική παραλία, την στιγμή που υπήρχαν πολλά μέρη με κόσμο, αλλά και το γεγονός ότι δεν ζήτησε βοήθεια από σπίτι που ήταν σε κοντινή απόσταση, αλλά προτίμησε να φορτίσει το κινητό του.

Συγκεκριμένα, μίλησε στην εκπομπή Live News και ανέφερε πως «το κορίτσι φορούσε ένα σορτσάκι, ένα μπλουζάκι και πεδιλάκια. Όπως είπε ο συνάδελφος σας, δεν είναι το μόνο περίεργο. Ερχόμενος εδώ πέρασε πολυσύχναστες παραλίες με κόσμο. Δεν ξέρω γιατί πήγε σε μια τόσο ερημική παραλία».

«Εγώ ήμουν στην παραλία με τη γυναίκα μου και δεν ήταν κανείς. Μόνο εγώ και η γυναίκα μου. Κολυμπούσα, όταν έφτασα κοντά στην βάρκα και βγήκα για να πάρω ανάσα είδα μια παρουσία. Μεσολάβησε ένα τέταρτο με 20 λεπτά μέχρι να βρεθώ αντιμέτωπος με την μικρή Αμέλια», είπε χαρακτηριστικά..

Παράλληλα, δήλωσε ότι «το σπίτι που είναι στα 30 μέτρα από το συμβάν, μπορούσε άνετα να μιλήσει στους ανθρώπους εδώ. Αφήνεις το παιδί σου πνιγμένο για να φορτίσεις το κινητό σου και δεν μιλάς στο διπλανό σπίτι;»

«Όταν το έβγαλα εγώ, ήταν μπλε. Τα ρούχα του είναι στεγνά. Πώς γίνεται να κολύμπησε και να ήταν στεγνά τα ρούχα ενώ εμένα στεγνώνουν στις 12 το βράδυ;», διερωτήθηκε στη συνέχεια της επικοινωνίας του με την εκπομπή του Mega.

Πηγή: newsbeast.gr