Μετά το Godzilla vs Kong που προβλήθηκε τον περασμένο χρόνο στους κινηματογράφους μια νέα πληροφορία επιβεβαιώνει τον ερχομό μιας σειράς για το αγαπημένο franchise. Το Apple TV+ κρύβεται πίσω από την ετοιμασία της άτιτλης για την ώρα σειρά που θα τοποθετείται στο σύμπαν που έστησαν οι ταινίες με τον Godzilla και άλλους τιτάνες να κάνουν την εμφάνιση τους, σύμφωνα με το lordoftheseries.gr.

Η αναφορά έρχεται από το Deadline που δίνει και λίγες πληροφορίες σχετικά με την πλοκή που φαίνεται να ακολουθεί το ταξίδι μιας οικογένειας στον κόσμο των τιτάνων. Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για το αν θα δούμε και χαρακτήρες από τις ταινίες να κάνουν την εμφάνιση τους.

Την σειρά ετοιμάζει η Legendary Television με τον Chris Black σε θέση executive producer και Showrunner μαζί με τον Matt Fraction. Να θυμίσουμε πως αυτή δεν είναι η μόνη σειρά στον κόσμο του Godzilla που αναμένουμε καθώς το Netflix έχει ανακοινώσει μια Animated σειρά αφιερωμένη στον King Kong και την ζωή του στο Skull Island.

Πηγή: newsbeast.gr