Συγκλονίζει η τραγωδία στη Σάμο με δύο παιδιά να καταπλακώνονται από τοίχο μετά τα 6,7 Ρίχτερ που έπληξαν το νησί.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου αγοριού και δημοσιογράφος, Αλέξης Κομνηνός είπε ότι το κτίριο που έπεσε πάνω στα παιδιά «ήταν εγκαταλελειμμένο εδώ και 30 χρόνια».

«Εάν δεν υπήρχε το κτίριο τα παιδιά θα ήταν ζωντανά. Το κακό έγινε μέσα στα πρώτα 5 δευτερόλεπτα του σεισμού, δεν δόθηκε το δικαίωμα στα παιδιά να τρέξουν» πρόσθεσε ο κ. Κομνηνός.

Όπως εξήγησε, μάλιστα, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ το συγκεκριμένο δρομάκι το χρησιμοποιούσαν πάρα πολλά παιδιά για να πάνε στο σχολείο.

Σύμφωνα με τον ίδιο όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέφθηκε το σημείο, είδε τον χώρο «μου είπε ότι είναι υποχρέωση στη μνήμη των παιδιών αυτών να τακτοποιήσουν τα πρόβλημα αυτό που έχουν κληρονομήσει».

Ερωτηθείς, τέλος, για το πότε αντιλήφθηκε ότι κάτι κακό είχε συμβεί στον γιο του, ο κ. Κομνηνός απάντησε ότι «επειδή ήξερα τον γιο μου και πώς συμπεριφέρεται στις καταστάσεις αυτές κατάλαβα ότι κάτι τραγικό είχε συμβεί μετά από 20 λεπτά γιατί ο Άρης ήταν παιδί που επικοινωνούσε μαζί μου για πλάκα. Θα έκανε κάθε προσπάθεια για να έρθει να με βρει».

Πηγή: newsbeast.gr