Ο Μερίχ Ντεμιράλ, διεθνής Τούρκος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Αταλάντα, συγκλονισμένος από την τραγωδία που προκάλεσε ο φονικός σεισμός στην πατρίδα του αποφάσισε να βοηθήσει με όποιον τρόπο περνούσε από το χέρι του τους συμπατριώτες του.

Κοιτάζοντας την προσωπική συλλογή του με φανέλες από συμπαίκτες και αντιπάλους το μάτι του έπεσε σ’ αυτή του Κριστιάνο Ρονάλντο από την εποχή που υπερασπίζονταν αμφότεροι τη Γιουβέντους. Η φανέλα είναι υπογεγραμμένη. Έτσι, έκανε γνωστό μέσω των social media ότι θα δημοπρατήσει τη φανέλα του «CR7». Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας.

«Μόλις μίλησα με τον Κριστιάνο. Μου είπε ότι είναι πολύ λυπημένος για αυτό που συνέβη στην Τουρκία. Δημοπρατούμε την υπογεγραμμένη φανέλα του Ρονάλντο από τη συλλογή μου. Όλα τα έσοδα από τη δημοπρασία θα διατεθούν για να ωφεληθούν όσοι βρίσκονται στην περιοχή του σεισμού», ήταν το μήνυμα του Ντεμιράλ στα social media.

Με νέα μηνύματά του ο άσος της Αταλάντα και της εθνικής Τουρκίας ανακοίνωσε πως στην προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα για τους σεισμόπληκτους πλέον συμμετέχει και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Αργεντινής και σταρ της Ρόμα, ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος επίσης εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στο όνομα του λαού της Αργεντινής. Τη βοήθεια του προσέφερε και ο ηγέτης της Γιουβέντους, Λεονάρντο Μπονούτσι.

Επίσης τόνισε πως μέχρι στιγμής, η μεγαλύτερη προσφορά που έχει λάβει για τη φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο πλησιάζει τις 15.000 ευρώ και πιο συγκεκριμένα 14.862!

Πηγή: newsbeast.gr