Η Τουρκία ζει το δράμα της μετά τον φονικό σεισμό που προκάλεσε δεκάδες χιλιάδες θανάτους και η Ελλάδα ήταν μία από τις χώρες που έσπευσε να τη βοηθήσει με την αποστολή σωστικών συνεργείων, γεγονός που δεν ξέχασαν οι οπαδοί της Γαλατασαράι, όπως απέδειξαν με το πανό που σήκωσαν στον αγώνα πόλο με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στους προημιτελικούς του Challenger Cup και οι οπαδοί της τουρκικής ομάδας αντιμετώπισαν το παιχνίδι ως μια καλή ευκαιρία για να ευχαριστήσουν τους Έλληνες για τη βοήθειά τους. Και το έκαναν χρησιμοποιώντας την ελληνική γλώσσα.

«Ευχαριστώ πολύ φίλοι», έγραψαν σε πανό που σήκωσαν στις εξέδρες την ώρα του αγώνα, με τον Απόλλωνα Σμύρνης να κάνει τη σχετική ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, συνοδεύοντας τις φωτογραφίες με το ακόλουθο μήνυμα…

«Ευχαριστούμε πολύ φίλοι»! Το συγκινητικό πανό που σήκωσαν λίγο πριν την έναρξη του 2ου Προημιτελικού του Challenger Cup στο κολυμβητήριο «Engin Bora Waterpolo Pool» της Κωνταντινούπολης οι φίλαθλοι της Γαλατασαράι και το οποίο απεικόνιζε ένα παιδάκι από την Τουρκία στην αγκαλιά ενός Έλληνα διασώστη.
Το ευχαριστώ που έχει ως παραλήπτες τόσο τους άνδρες των ΕΜΑΚ που βρέθηκαν στην Τουρκία από την πρώτη στιγμή των φονικών σεισμών, που, δυστυχώς, κόστισαν τη ζωή σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους, αλλά και ολόκληρο τον ελληνικό λαό!

Εξάλλου δεν μας χωρίζει τίποτα, αντίθετα πάρα πολλά είναι εκείνα που μας συνδέουν!

Μια κίνηση πολύ όμορφη, πολύ συγκινητική. Ως Απόλλων Σμύρνης ανταποδίδουμε το «ευχαριστώ» και εκφράζουμε για ακόμη μία φορά τη βαθιά μας οδύνη για τα θύματα των καταστροφικών σεισμών σε Τουρκία και Συρία».

«Ευχαριστούμε πολύ φίλοι»! Το συγκινητικό πανό που σήκωσαν λίγο πριν την έναρξη του 2ου Προημιτελικού του Challenger Cup…

Posted by APOLLON SMYRNIS Water Polo on Saturday, February 18, 2023

Πηγή: newsbeast.gr