Τραγική φαίνεται πως είναι η εξέλιξη για τους Έλληνες αγνοούμενους στην Αντιόχεια οι οποίοι βρίσκονται κάτω από τα συντρίμμια κτιρίου το οποίο κατέρρευσε σαν… χάρτινο έπειτα από τον σεισμό των 7,8 Ρίχτερ που «χτύπησαν» την Τουρκία.

Όπως μετέδωσε πριν λίγη ώρα το Live News του Mega, η ΕΜΑΚ σταμάτησε να επιχειρεί στο σημείο αφού δεν εντοπίστηκε κάποιο σημείο ζωής.

«Κανένας δεν ήρθε να μας βοηθήσει»

Η κόρη του αγνοούμενο ζευγαριού, μιλώντας στην εκπομπή του Mega λίγη ώρα πριν την τραγική εξέλιξη, ανέφερε πως: «Είναι πιθανό να τους βρουν, γιατί οι γονείς μου έμεναν στον πέμπτο όροφο. Η πολυκατοικία είναι 6 ορόφων, οι γονείς μου έμεναν στον πέμπτο όροφο. Κανένας δεν ήρθε να μας βοηθήσει. Δεν ακούγεται κανένας ήχος από την περιοχή οπότε μας είπαν δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Η ελληνική αποστολή ξεκίνησε σήμερα στις 11 η ώρα. Αλλά είναι πολύ αργά, πάρα πολύ αργά. Δεν ξέρω γιατί άργησαν τόσο πολύ. Καλέσαμε την Πρεσβεία στην Άγκυρα. Καλέσαμε στο Ντουμπάι. Τους είπαμε ότι είναι δυο Έλληνες πολίτες στην Αντιόχεια, κανείς δεν ήρθε μέχρι χθες για δυο ή τρεις ώρες».

Από την πλευρά του ο γαμπρός του ζευγαριού δήλωσε πως: «Δεν σταματάμε να ελπίζουμε. Ακόμα και το τελευταίο λεπτό ελπίζουμε για το καλύτερο. Από την πρώτη ημέρα που έφτασα εγώ και η γυναίκα μου φωνάζαμε όλη μέρα. Προσπαθούσαμε να τους μιλήσουμε αλλά δεν ακούγαμε κανένα ήχο».

Πηγή: newsbeast.gr