Σοκ έχει προκληθεί στη Ρωσία από τις ομολογίες για τον τρόπο που δρούσε ένας κατά συρροή δολοφόνος, ο οποίος ομολόγησε πως έβαλε τέλος στη ζωή 26 γυναικών. Μάλιστα, δεν περιορίστηκε σε ένα μόλις σημείο, αλλά επέκτεινε τη δράση του σε 12 περιοχές της χώρας.

Ο συλληφθείς στο Ταταρστάν παραδέχθηκε την ενοχή του για τις δολοφονίες κατά τη διάρκεια της ανάκρισής του, η οποία βιντεοσκοπήθηκε και δόθηκε στη δημοσιότητα από το ρωσικό υπουργείο Εσωτερικών.

«Δεν μπορώ να θυμηθώ την κάθε περίπτωση. Τις επέλεγα τυχαία, ήταν ηλικιωμένες γυναίκες, στην αγορά, έξω από καταστήματα, έβλεπα τις τσάντες τους, τις συνόδευα στο σπίτι τους. Μερικές φορές οι ίδιες με φώναζαν, μερικές φορές προθυμοποιούμουν και παρουσιαζόμουν ως συνεργάτης εταιρείας», ανέφερε σύμφωνα το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Και προσέθεσε: «Τις έπνιγα. Μου φαινόταν ότι ήταν ένας ήσυχος, γρήγορος, ανώδυνος τρόπος για εκείνες. Τις σκότωνα για να τις ληστέψω. Θα μπορούσα να μην τις σκοτώσω, αλλά δεν το έκανα, όλες τους ήταν ηλικιωμένες».

Πηγή: newsbeast.gr