Από θαύμα σώθηκε ηλικιωμένος άνδρας, το όχημα του οποίου εξετράπη της πορείας του το πρωί της Δευτέρας (23/1) και βρέθηκε σε χαράδρα βάθους 20 μέτρων έξω από τον Ελαιώνα στις Σέρρες. Παρά το βάθος της χαράδρας, ο ηλικιωμένος απεγκλωβίστηκε μέσα από το όχημα του σώος και αβλαβής έχοντας μάλιστα και τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα infonews24.gr το συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 11:00 το πρωί, στο δρόμο Ελαιώνα-Σερρών. Στο σημείο έφτασαν επί τόπου 3 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Σερρών με 8 άνδρες για να απεγκλωβίσουν τον οδηγό.

Ο ηλικιωμένος είναι καλά στην υγεία του, είχε επικοινωνία με τους πυροσβέστες και βοήθησε και αυτός στον απεγκλωβισμό του.

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Την όλη επιχείρηση διάσωσης και απεγκλωβισμού συντόνιζε ο διοικητής των πυροσβεστικών υπηρεσιών του νομού Σερρών Ιωάννης Μπαγώτης, ενώ στο σημείο βρέθηκε και ο Διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Σερρών κ. Νίκος Παπαδόπουλος.

Πηγή: newsbeast.gr