Έντονες αποδοκιμασίες δέχθηκε ο Παπέ Σισέ στο Καραϊσκάκη στο ματς του Ολυμπιακού με την Καρμαπάγκ, κατά τη διάρκεια της αλλαγής του.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός με ανάρτησή του στα social media ζήτησε συγγνώμη για την αντίδρασή του, ενώ αποκάλυψε πως τον τελευταίο καιρό ζει μία κόλαση λόγω προσωπικών προβλημάτων.

Αναλυτικά ο Σισέ στην ανάρτησή του γράφει: «Χθες ήταν μια πολύ κακή βραδιά για τον Ολυμπιακό και για εμένα. Τον τελευταίο καιρό έχω περάσει μια προσωπική κόλαση με τραγικές απώλειες και έχω δοκιμαστεί ψυχολογικά.

Με γνωρίζετε καλά. Ξέρετε πόσο πολύ αγαπώ τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, στον οποίο μεγάλωσα ποδοσφαιρικά και για τον οποίο δίνω πάντα ότι έχω μέσα στο γήπεδο.

Χθες έκανα ένα λάθος, έχασα την ψυχραιμία μου ακούγοντας σκληρούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για εμένα και την οικογένεια μου. Για αυτό θέλω να ζητήσω συγγνώμη σε όλη την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου, τη διοίκηση και κυρίως τον μοναδικό κόσμο μας.

Ελπίζω να με συγχωρέσετε γιατί έχω δείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι είμαι ένας από εσάς και θέλω να συνεχίσω, με αμείωτο πάθος, να δίνω τα πάντα για την ομάδα μας».

Χθες ήταν μια πολύ κακή βραδιά για τον Ολυμπιακό και για εμένα. Τον τελευταίο καιρό έχω περάσει μια προσωπική κόλαση με…

Posted by Pape Abou Cisse on Friday, October 7, 2022

Πηγή: newsbeast.gr