Έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν στα επεισόδια που σημειώθηκαν σε live του Snik στην Κατερίνη το βράδυ της Τετάρτης. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, μετά το ξύλο σε κλαμπ ανάμεσα στην παρέα του τράπερ και άλλη παρέα, έξι άνθρωποι διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. 

Όπως έγινε γνωστό, οι τέσσερις από τους έξι έφυγαν από το νοσοκομείο για τα σπίτια τους, μετά τις πρώτες βοήθειες, ενώ άλλοι δύο, μεταξύ των οποίων και μία ανήλικη, παρέμειναν στο νοσοκομείο για νοσηλεία.

«Είναι λογικό να μη μείνουμε με σταυρωμένα χέρια» – Η απάντηση του Snik για το περιστατικό

Ο Snik μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό του στο Instagram, έδωσε την δική του απάντηση για τα επεισόδια που έγιναν, ζήτησε συγγνώμη ενώ τόνισε πως δεν μπορούσε να μείνει άπραγος.

«Καλησπέρα μάγκες καλό μήνα ξύπνησα τώρα και είδα για ότι για άλλη μία φορά υπάρχει παραπληροφόρηση για ένα θέμα που έγινε χθες στην Κατερίνη σε ένα club που έπαιζα. Αυτό θέλω να πω είναι ότι είναι λογικό να μη μείνουμε με σταυρωμένα χέρια όταν μια παρέα από κάτω όσο κάνω τη δουλειά μου μας πετάει μπουκάλια. Θέλω να ζητήσω ένα συγνώμη από τον κόσμο που ήταν στο club εχθές που είδαν αυτές εικόνες και καλό μήνα».

Πηγή: newsbeast.gr