Καμία αναμονή στην επίθεση που δέχεται ο λαός μας τόνισε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας την Κυριακή 2 Οκτώβρη στο Real Fm.

Υπογράμμισε ότι η απεργία στις 9 Νοέμβρη πρέπει να στείλει ένα μήνυμα και στη σημερινή κυβέρνηση και στις κυβερνήσεις που ψήνονται, οι οποίες στο πλαίσιο των δεσμεύσεων σε ΕΕ – ΝΑΤΟ έχουν κάνει πανάκριβο εμπόρευμα το ρεύμα και έχουν δημιουργήσει όλο αυτό το πλαίσιο των συνεπειών από τη συμμετοχή της Ελλάδας στον πόλεμο.

«Ένας οργανωμένος και αποφασισμένος λαός να συγκρουστεί με τις συμπληγάδες που μας έχουν οδηγήσει εδώ» τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην εξεταστική επιτροπή για τις υποκλοπές επεσήμανε πως προσπάθησε να μπει εντελώς στην άκρη η σοβαρή καταγγελία των συνεχόμενων υποκλοπών του τηλεφωνικού κέντρου της της ΚΕ του ΚΚΕ και κατήγγειλε το άθλιο θεσμικό πλαίσιο το οποίο δίνει τη δυνατότητα όλοι να παρακολουθούνται.

Σχετικά με την ακρίβεια, ο Ν. Σοφιανός χαρακτήρισε γελοία μέτρα που δήθεν θα υπερασπίσουν το λαϊκό εισόδημα το οποίο έχει τσακιστεί.

Πηγή: newsbeast.gr