Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύσκολες που έχει βιώσει αλλά και τα σκληρά λόγια που άκουσε κατά τη διάρκεια της καριέρας του στο παρκέ.

«Αισθάνθηκα ότι είχαν περισσότερες προσδοκίες για εμένα στο μπάσκετ. Ο κόσμος θεωρούσε ότι εγώ δεν δούλευα. Έχω δουλέψει πολύ, έχω βάλει τα κλάματα μέσα στο γήπεδο. Μου φαίνεται αστείο ότι ο Θεός με προίκισε και δεν έκανα τίποτα με το ταλέντο μου. Τα ΜΜΕ μιλούσαν σκληρά για μένα και ήμουν 17 χρονών. Θέλω να έρθουν μπροστά μου και να μου πουν ότι είχαν δίκιο» ανέφερε αρχικά ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης.

«Αντί για βοήθεια είχα μισό γήπεδο να με βρίζει και ήμουν 16 χρονών. Είχα ψυχολογικά θέματα και απέκτησα αγοραφοβία. Ήμουν ευτυχισμένος στο σπίτι. Πήγα στο σούπερ μάρκετ με το γιο μου και με “στόλισε” ένας Ολυμπιακός, επειδή τότε έπαιζα στον Παναθηναϊκό. Είχα ψυχαναγκασμό να βάζω πρώτα τη δεξιά κάλτσα. Μια φορά είχα κάνει το ανάποδο κι έφυγα από το γήπεδο», είπε στην συνέχεια ο πρώην μπασκετμπολίστας.

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης πρόσθεσε επίσης: «Έφτασα στο αμήν! Χρειάστηκε να νοσηλευτώ σε κλινική στην Ελβετία με ψυχολόγο για να βρω τον εαυτό μου».

Πηγή: newsbeast.gr