Ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε στον περιφερειακό Τρικάλων, μετά το Δέλτα Λαρίσης, καθώς ο οδηγός αυτοκινήτου χτύπησε μια διερχόμενη μηχανή με αποτέλεσμα να εκσφενδονιστεί ο μοτοσικλετιστής, ο οποίος και εγκαταλείφθηκε, ενώ το περιστατικό έχει καταγραφεί σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας.

Σύμφωνα με το trikalanews.gr το αυτοκίνητο πάει να στρίψει αριστερά και συγκρούεται με το μηχανάκι που ερχότανε από το αντίθετο ρεύμα. Ο οδηγός του δικύκλου εκσφενδονίζεται, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου, εγκαταλείπει το σημείο ανενόχλητος.

Μετά από έρευνες του Τμήματος Τροχαίας, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο οδηγός εντοπίστηκε και πρόκειται για έναν 72χρονο από χωριό του Δήμο Φαρκαδόνας.

Ο ίδιος φέρεται να δήλωσε πως εγκατέλειψε το σημείο και το θύμα, καθώς τρομοκρατήθηκε. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και πλέον τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη.

Όσον αφορά τον οδηγό του δικύκλου, περίπου 45 ετών, αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο για αρκετές ημέρες, επέστρεψε στο σπίτι του.

Η ζωή του όμως από εκείνη την ημέρα, έχει αλλάξει πολύ και κυρίως έχει δυσκολέψει καθώς δεν μπορεί να φροντίσει τους δύο υπερήλικες γονείς του αλλά χρειάζεται ο ίδιος βοήθεια.

Πηγή: newsbeast.gr