Ένα βίντεο που κόβει την ανάσα κατέγραψε όχημα που βρισκόταν σε δρόμο των ΗΠΑ καθώς κατέγραψε τη στιγμή που δύο αυτοκίνητα κάνοντας σφήνες, κατέληξαν σε σύγκρουση με τρομακτικά αποτελέσματα. Το ένα αυτοκίνητο βγαίνει εκτός ελέγχου και εκσφενονίζεται πάνω σε βράχια .

Τα συγκλονιστικά πλάνα, που δημοσιεύτηκε στο YouTube την περασμένη εβδομάδα από τον χρήστη Racerwong.Shooterwong, δείχνει ένα Honda Accord και ένα φορτηγό Ford F-150 Raptor να κάνουν κόντρες για μια θέση στο αυτοκινητόδρομο Palisades Parkway στις 24 Ιανουαρίου, ανέφερε το Fox News.

Το Accord φαίνεται να κρατά το φορτηγό Ford στην αριστερή λωρίδα του δρόμου ο οποίος είχε μόλις δύο λωρίδες.

Οι σφήνες και το τρομακτικό αποτέλεσμα

Αφού οι δύο οδηγοί συνέχισαν την κοκορομαχία τους για κάποια λεπτά το Honda φαίνεται να προσπαθεί να σφηνώσει ανάμεσα στο φορτηγό και ένα άλλο όχημα. Αποτέλεσμα φυσικά ήταν ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο να ντελαπάρει και να ίπταται πάνω σε κάτι βράχια στο πλάι του δρόμου.

Το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι ότι φορτηγό προχώρησε και δεν σταμάτησε.

«Το Accord και το Raptor αποφάσισαν να εξοργίσουν ο ένας τον άλλον», έγραψε ο Racerwong στο βίντεό του, το οποίο δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο στις 27 Ιανουαρίου. «Το Accord έχασε».

«Αρχικά ήλπιζα να τους πιάσω να κάνουν κάτι ηλίθιο», λέει η λεζάντα. «Αυτό ήταν απροσδόκητο. Για να είμαι ξεκάθαρος, δεν εύχομαι ποτέ σε κανέναν να πάθει κάτι κακό.»

Το βίντεο έχει προβληθεί πάνω από 830.000 φορές.

Πηγή: newsbeast.gr