Πραγματικά σοκαριστικές είναι οι σκηνές που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας όταν ένας νεαρός άνδρας απήγαγε την σύντροφό του στη μέση του δρόμου και την πέταξε μέσα σε ένα βαν. Όπως μεταδίδει η Daily Mail αφού ο νεαρός την είχε βάλει με τη βία μέσα στο αυτοκίνητο εκείνη κατάφερε να ξεφύγει αλλά η πτώση της από το εν κινήσει όχημα της προξένησε σοβαρότατες εγκεφαλικές κακώσεις.

Η 19χρονη Angel Lynn, έμεινε με τραύματα που άλλαξαν τη ζωή της μετά την πτώση και την απαγωγή από τον τότε φίλο της Chay Bowskill, ο οποίος την πέταξε στο φορτηγάκι και εκείνη πήδηξε για να σωθεί ενώ το όχημα πήγαινε με 60 χλμ. σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης στο Λέστερ της Αγγλίας.

Η νεαρή, η οποία είναι απίθανο να αναρρώσει πλήρως, βρέθηκε ξαπλωμένη και σοβαρά τραυματισμένη στο οδόστρωμα του A6 κοντά στο Λάγκμπορο στις 17 Σεπτεμβρίου 2020.

Η 19χρονη υπέστη κάταγμα στο κρανίο και σοβαρότατες κακώσεις στον εγκέφαλο αφού έπεσε από το φορτηγό και εξακολουθεί να μην μπορεί να επικοινωνήσει, σύμφωνα με το δικαστήριο του Λέστερ.

Συγκλονίζουν τα πλάνα της απαγωγής που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο

Ο 20χρονος Bowskill, 20, και ο φίλος του Rocco Sansome, που οδηγούσε το βαν, αρνήθηκαν και οι δύο ότι απήγαγαν την 19χρονη αλλά κρίθηκαν ένοχοι μετά από δίκη την Τρίτη 25/1.

Την Τετάρτη, ο Bowskill φυλακίστηκε για επτάμισι χρόνια ενώ ο Sansome καταδικάστηκε σε 21 μήνες φυλάκιση. Η απαγωγή επισύρει ακόμα και τη μέγιστη πιθανή ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Στους ενόρκους παρουσιάστηκαν συγκλονιστικά πλάνα από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης με τον Bowskill να κυνηγάει την Angel σε έναν δρόμο αφού έφυγε κατά τη διάρκεια ενός καυγά.

Το ανατριχιαστικό βίντεο, δείχνει τον Bowskill να αρπάζει την Angel από πίσω και να την κουβαλάει πίσω στο δρόμο πριν την πετάξει σε ένα φορτηγό. Στη συνέχεια, η Angel έπεσε από το όχημα.

Κατά την καταδίκη των δραστών, ο δικαστής Timothy Spencer είπε στον Bowskill: «η Angel ήταν μια όμορφη νεαρή γυναίκα που θα έπρεπε να είχε απολαύσει τα ξένοιαστα χρόνια της εφηβείας της στην πρώιμη ενηλικίωση. Της φέρθηκες με βδελυρό τρόπο. Την υποτιμούσες σε ένα σημείο που πρέπει να ένιωθε ανάξια σε τακτική βάση. Τη βομβάρδισες με αποκρουστικά και εξευτελιστικά μηνύματα. Έλεγχες την ελευθερία κινήσεών της με διάφορα μέσα. Δεν της επιτρεπόταν να έχει καμία ζωή εκτός από εσένα».

Πηγή: newsbeast.gr