Με την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open είχε τηλεφωνική επικοινωνία ο Σωτήρης Χατζάκης το πρωί της Δευτέρας (29/11) και αναφέρθηκε τόσο στον Πέτρο Φιλιππίδη ο οποίος είναι προφυλακισμένος όσο και στο γιο του ηθοποιού.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας τεράστιος ηθοποιός, από τους καλύτερους που έχει το ελληνικό θέατρο. Μην συντρίψουμε το τεκμήριο της αθωότητας. Αυτή τη στιγμή πρέπει να αποδειχθούν οι κατηγορίες αυτές από τη δικαιοσύνη. Έχουμε ισχυρές ενδείξεις ότι αυτά έχουν συμβεί, τα κορίτσια αυτά τα γνωρίζουμε και ξέρουμε πολύ καλά τι λένε και πόσο αλήθεια έχουν αυτά που λένε και πόση βία έχουν υποστεί», είπε αρχικά ο Σωτήρης Χατζάκης.

Ο Σωτήρης Χατζάκης είπε στη συνέχεια: «Αν θεωρήσουμε ότι αυτό έχει συμβεί, τότε στέκομαι στα λόγια του Σπύρου Μπιμπίλα, ότι νιώθουμε μια μεγάλη θλίψη, το ελληνικό θέατρο πενθεί για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη, που άφησαν τους δαίμονές τους να βγουν έξω».

«Το παιδί του Πέτρου θα το αγκαλιάσουμε γιατί δεν έχει καμία ευθύνη»

«Το παιδί του Πέτρου θα το αγκαλιάσουμε γιατί δεν έχει καμία ευθύνη. Το παιδί πρέπει να είναι το μέλλον, δεν είναι δυνατόν κληρονομικά να πάρει την ευθύνη και το μίασμα αυτό. Το παιδί είναι άλλος άνθρωπος, είναι νέος άνθρωπος και θα πρέπει να κοιτάξει τη δική του ζωή και να προχωρήσει μπροστά», πρόσθεσε επίσης ο Σωτήρης Χατζάκης.

Πηγή: newsbeast.gr