Το σοκαριστικό τροχαίο στην Κρήτη με έναν 23χρονο και μία 15χρονη να χάνουν τη ζωή τους έχει συγκλονίσει, με τον νεαρό οδηγό του μοιραίου οχήματος να έχει εμπλακεί ξανά σε σοβαρό τροχαίο πριν από έναν χρόνο.

Σύμφωνα με φίλο του που μίλησε στην εκπομπή του Mega Live News, ο 23χρονος είχε βρεθεί στην εντατική έπειτα από τροχαίο που είχε με τη μηχανή του.

«Έχει περάσει δύσκολα και… δεν ξέρω… και γελούσε, δηλαδή, ήταν σα να ξέσπαγε στο γκάζι όλο αυτό που ζούσε. Του έλεγα εγώ να μην τρέχει, είχε ξανατρακάρει με ένα παπάκι κι είχε πάθει αιμάτωμα στο κεφάλι… Ένας χρόνος έχει περάσει… Και του είχαν βάλει κοκαλάκια στο κεφάλι και του τράβηξαν το αιμάτωμα. “Χοντρή” ζημιά. Ήταν στην εντατική, είχα πάει και τον πρόσεχα. Είχε θέμα με το κεφάλι του, του το είχα πει κι εγώ, δηλαδή, δεν σηκώνει πολλά – πολλά».

Σύμφωνα με το Mega το αμάξι του μοιραίου δυστυχήματος, το είχε αγοράσει η μαμά του νεαρού με σκοπό την περαιτέρω προστασία του, έπειτα από το ατύχημα που είχε με την μηχανή, ωστόσο σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 23χρονος δεν είχε δίπλωμα οδήγησης.

Πηγή: newsbeast.gr