Η γαλλική αστυνομική σειρά «Spiral of Lies» ή «J’ai menti» στα γαλλικά επιχειρεί και ξεφεύγει λίγο από τις κλασικές του είδους. Στην ιστορία ακολουθούμε την Audrey όπου πριν 16 χρόνια έπεσε θύμα επίθεσης από έναν κατά συρροή δολοφόνο και βιαστή νεαρών κοριτσιών, αλλά κατάφερε να ξεφύγει.

Βέβαια παρά τη διαφυγή της τα πράγματα δεν θα κυλήσουν τόσο ομαλά, καθώς θα πει αρκετά ψέματα για να καλύψει το τότε αγόρι της που θα οδηγήσουν την αστυνομία αλλά και τις ζωές πολλών σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Βέβαια ένας νέος φόνος μετά από 16 χρόνια θα φέρει την Audrey αντιμέτωπη με τα ψέματά της και όσους επηρέασε.

Η σειρά «Spiral of Lies» καταφέρνει να σε κερδίσει από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, σύμφωνα με το lordoftheseries.gr. Mε το σενάριό της ξεφεύγει λίγο από το κλασσικό αστυνομικό που ακολουθούμε την πορεία κάποιου ντετέκτιβ, και επικεντρώνεται στις πολύ σοβαρές συνέπειες που οδηγούν τα ψέματα. Μέσα σε αυτό φυσικά είναι και η πορεία για την εύρεση του δολοφόνου και το καλό μυστήριο που σου κρατά το ενδιαφέρον. Αν κάτι με ενόχλησε είναι κάποιες μικρές ευκολίες προς τους πρωταγωνιστές για την πορεία της ιστορίας, που ίσως μπορούσαν να παρουσιαστούν πιο προσεγμένα.

Σκηνοθετικά είναι πολύ καλό και όπως παρουσιάζονται τα πολλά μεν flashback, δεν σε μπερδεύει αλλά ούτε σε κουράζει καθόλου. Όσον αφορά τα πλάνα, η παράκτια πόλη της Γαλλίας βοηθάει πολύ. Μέσα στα καλά αξίζει να αναφέρουμε και την επιλογή μουσικής.

Πηγή: newsbeast.gr