Νέες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση των υποκλοπών καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος της επίσκεψης αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο γραφείο του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ισίδωρου Ντογιάκου γίνεται προκειμένου το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καταγγείλει πως παρακολουθούταν και το τηλέφωνο του βουλευτή και πρώην υπουργού Χρήστου Σπίρτζη.

Στο γραφείο του εισαγγελέα βρίσκονται ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα Μιχάλης Καλογήρου μαζί με τον κ. Σπίρτζη ο οποίος φέρει και την ιδιότητα του τομεάρχη Πολιτικής Προστασίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Από έλεγχο που έγινε στο κινητό του τηλέφωνο, φέρεται να εντοπίστηκαν ίχνη παρακολούθησής του από το παράνομο λογισμικό Predator, όπως είχε συμβεί δηλαδή και με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη. Μετά και από αυτή την εξέλιξη γίνεται αντιληπτό πως η υπόθεση θα απασχολήσει έντονα την Κουμουνδούρου το προσεχές διάστημα, ζητώντας εξηγήσεις και για την παρακολούθηση του στελέχους της.

Πηγή: newsbeast.gr