Δεν δέχεται τη συγγνώμη του Στάθη Παναγιωτόπουλου η πρώην σύντροφός του που τον κατήγγειλε για δημοσιοποίηση βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο χωρίς τη συναίνεσή της, σε μια υπόθεση που έχει προκαλέσει σάλο και οδήγησε την απομάκρυνση του παρουσιαστή από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα.

«Δεν δέχομαι τη συγγνώμη του, δεν είναι ειλικρινής. Του έδωσα πολλές ευκαιρίες να προσπαθήσει να επανορθώσει και εκείνος ανέβασε κι άλλα βίντεο. Κάποια στιγμή μου μπήκαν σκέψεις για να δώσω τέλος στη ζωή μου. Δεν είναι μόνον η ντροπή που νιώθεις, αλλά και η προδοσία. Αυτό δεν μπορώ να το διαχειριστώ ακόμα και τώρα» λέει η γυναίκα σε δηλώσεις της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

«Βίντεο και φωτογραφίες τραβούσε με τη συναίνεσή μου από την πρώτη στιγμή της σχέσης μας, αλλά δεν γνώριζα πως τα ανέβαζε στο διαδίκτυο» υποστηρίζει η ίδια, σύμφωνα με το κανάλι.

«Τον εμπιστευόμουν»

«Ήμουν σε πιο μικρή ηλικία και τον εμπιστευόμουν. Και μάλιστα, επειδή αγχωνόμουν μήπως διαρρεύσουν, εκείνος μου έλεγε να μην ανησυχείς γ αυτό τον λόγο τα περνάω από το κινητό στον υπολογιστή του» υποστηρίζει η κοπέλα.

Αναφορικά με τον τρόπο που ανακάλυψε τα βίντεο και της φωτογραφίες είπε τα εξής: «Με είδε μια γνωστή μου, με αναγνώρισε κι επειδή της είχα αναφέρει ότι έχουμε τραβήξει κάποια βίντεο κατάλαβα ότι είμαι εγώ. Ψάχνοντας είδα ότι είχε σε τρία διαφορετικά site προφίλ. Δηλαδή, υπήρχαν αυτά τα βίντεο, μαζί με άλλα βίντεο και φωτογραφίες από άλλες κοπέλες. Ήταν κάτι που το έκανε για καιρό, είχε οκτώ χρόνια κανάλι. Και ήταν και πολλές άλλες κοπέλες. Πολλές φωτογραφίες και ανάμεσά τους και τρία δικά μου βίντεο και περίπου 300 φωτογραφίες».

«Τον Απρίλιο του 2019 ανέβασε το τέταρτο βίντεο, ενώ είχαμε χωρίσει και εκείνος βρισκόταν σε άλλη σχέση. Τότε έκανα και δεύτερη μήνυση και κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία. Εκείνος κρύφτηκε και τότε έμαθε ότι εκρεμεί και αυτή η κατηγορία εις βάρος του. Τα βίντεο τα κατέβασε, αλλά υπάρχουν αναδημοσιεύσεις από άλλους χρήστες».

Την ίδια στιγμή η οικογένεια του παρουσιαστή είναι σε σοκ, ενώ μετά την αποκάλυψη άλλες δύο γυναίκες καταγγέλλουν ότι έχουν δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση.

Πηγή: newsbeast.gr