Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πρόκειται να κάτσει ξανά το εδώλιο σε ένα χρόνο από τώρα για κακούργημα αυτή την φορά, μετά την αναβάθμιση του κατηγορητηρίου, ενώ η 30χρονη που ήταν η πρώτη καταγγέλλουσα, δηλώνει ικανοποιημένη για την συγκεκριμένη έκβαση.

Η δικηγόρος της, Σταυρούλα Πριλή, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και σημείωσε για την 30χρονη, πως «είναι ικανοποιημένη από αυτή την εξέλιξη, παρά πολύ. Αποτελεί μια ανατροπή νομική που μας ικανοποιεί και ανταποκρίνεται στην αλήθεια και την βασιμότητα όσων έχουμε ισχυριστεί».

Σημειώνεται, πως ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης άσκησε έφεση υπέρ του νόμου και ζητάει ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» να καθίσει στο εδώλιο για κακούργημα με ανώτερη ποινή έως 10 έτη.

Πέντε χρόνια φυλάκιση με αναστολή για το ροζ βίντεο

Υπενθυμίζεται, ότι στις 9/2 ο Στάθης Παναγιωτόπουλος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 5 ετών με τριετή αναστολή και πρόστιμο 10.000 ευρώ για την ανάρτηση των βίντεο με προσωπικές στιγμές, χωρίς τη συναίνεση της συντρόφου του.

Το Δικαστήριο ανέστειλε την ποινή, υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της αυτοπρόσωπης εμφάνισης μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής του και της παρακολούθησής του από κοινωνικό λειτουργό.

Τότε, παρά την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας ότι η κατηγορία θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και άρα να παραπεμφθεί σε ανώτερο Δικαστήριο, οι δικαστές αποφάσισαν ότι η πράξη τελέστηκε στην πλημμεληματική της μορφή, καθώς δέχτηκε ότι δεν στοιχειοθετήθηκε «σκοπός βλάβης».

Πηγή: newsbeast.gr