Σε άλλη μία αποκάλυψη για την περίπτωση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, μετά το σάλο που προκλήθηκε με τη δημοσιοποίηση ερωτικών βίντεο σε σάιτ με πορνό, προχώρησε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε πως αργά το βράδυ της Δευτέρας είχε επικοινωνία με νεαρή κοπέλα που είδε ερωτικά βίντεο και φωτογραφίες της ίδιας με τον συγκεκριμένο παρουσιαστή να έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο. «Ήταν μία νέα κοπέλα σε απελπισία, έκλαιγε…», είπε ο κ. Λύτρας, περιγράφοντας την επικοινωνία του μαζί της.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως πρόκειται για μεταγενέστερη περίπτωση από αυτήν που προκάλεσε τον σάλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. «Όταν φτάνεις κάποιος σε τέτοιο σημείο, μιλάμε για αρρώστια» τόνισε ο δικηγόρος.

Εισαγγελική έρευνα για άλλα ροζ βίντεο

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διενεργεί έρευνα και για άλλα ροζ βίντεο, τα οποία φέρεται σύμφωνα με τις καταγγελίες να έχει αναρτήσει ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος. Σύμφωνα με το grtimes.gr στη δημοσιότητα ήρθαν κι άλλες καταγγελίες για τον πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα, που αφορούν τη δημοσιοποίηση πορνογραφικού υλικού.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετείται παραβίαση προσωπικών δεδομένων και συγκεκριμένα το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’εξακολούθηση». Η έρευνα ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος

Πηγή: newsbeast.gr