Φύλλο και φτερό κάνει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τα σπίτια του Στάθη Παναγιωτόπουλου σε Θεσσαλονίκη και Αλόννησο, προκειμένου να «ξεσκονίσει» τους υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα του πρώην παρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, από την έρευνα που έχει κάνει μέχρι τώρα η Δίωξη, έχουν εντοπιστεί δύο διαδικτυακά κανάλια του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Μάλιστα, στο ένα κανάλι υπάρχει υλικό που είναι ακόμα ενεργό, κάτι που αναιρεί τον βασικό ισχυρισμό του παρουσιαστή ότι δηλαδή έχει κατεβάσει τα βίντεο από το διαδίκτυο.

Όσες γυναίκες καλούν στην αστυνομία και λένε πως στο παρελθόν υπήρξαν σύντροφοι του Στάθη Παναγιωτόπουλου και έχουν υποψία η γνωρίζουν ότι κάποιο βίντεο με δικές τους προσωπικές στιγμές έχει ανέβει στο διαδίκτυο, μπορούν να πηγαίνουν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου τους δείχνουν υλικό από αυτά τα δύο κανάλια και άλλα sites προκειμένου να αναγνωρίσουν τον εαυτό τους.

Χθες μία κοπέλα είχε δηλώσει πως θα πήγαινε στην αστυνομία για να καταθέσει μήνυση, ως πρώην σύντροφος του παρουσιαστή αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του Star τελικά δεν πήγε. Μίλησε όμως με την αστυνομία και δήλωσε πως δεν ξέρει αν υπάρχει κάποιο δικό της βίντεο στο διαδίκτυο.

Μέχρι αυτή την ώρα από καμία αστυνομική αρχή της χώρας δεν έχει υπάρξει κάποια μήνυση που να αφορά τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Η έρευνα συνεχίζεται.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μέχρι να απολογηθεί τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου, θα κάνει Χριστούγεννα στο κρατητήριο.

Εξελίξεις στην υπόθεση

Δύο νέα ροζ βίντεο με δύο άλλες κοπέλες έχει στην κατοχή του ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, όπως αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή «T live» για τις εξελίξεις στο θέμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος θα κάνει Χριστούγεννα στο κρατητήριο και τη Δευτέρα θα παρουσιαστεί ενώπιον του Ανακριτή.

«Έχω στην κατοχή μου ήδη δύο καινούρια βίντεο -έφτασαν ανώνυμα στο e-mail μου- για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, που σημαίνει ότι κι άλλες κοπέλες μπαίνουν στη διαδικασία να δουν τι μπορούν να κάνουν. Και μάλιστα στη μια περίπτωση φαίνεται το πρόσωπο της κοπέλας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας.

Πηγή: newsbeast.gr