Έστω και δύσκολα ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέτυχε τον στόχο του, αφού κέρδισε τον Σεμπάστιαν Μπάεζ με 3-1 σετ και συνεχίζει στον τρίτο γύρο του Australian Open, με τον ίδιο να δηλώνει ότι έπαιξε με καρδιά και ότι είχε τύχη.

Στις πρώτες του δηλώσεις εντός του court μετά το ματς, ανέφερε: «Δεν ήταν εύκολο. Χαίρομαι που ξεπέρασα αυτό το εμπόδιο. Σκληρή μάχη, λίγα… γαλλικά. Ηταν αρκετή η ζέστη, αλλά έπαιξα με καρδιά και δικαιώθηκα. Ο Μπαέζ είναι εξαιρετικός. Ξέρω ότι είχε καλή σεζόν με το Next Gen πέρυσι. Του εύχομαι τα καλύτερα Εχει από τα καλύτερα φόρχαντ που έχω παίξει. Με την σωστή νοοτροπία θα γίνει δύσκολος αντίπαλος τα επόμενα χρόνια και θα επηρεάσει το παιχνίδι στο μέλλον».

«Είχα λίγη τύχη σήμερα»

Ο Τσιτσιπάς τόνισε πως είχε και λίγη δόση τύχης σήμερα, ενώ στάθηκε και στην τακτική του. «Είχα λίγη τύχη σήμερα, στις επιστροφές που είχα με το σωστό βάθος. Στην επιστροφή έμεινα κοντά στην baseline και τον ανάγκασα να πάει πίσω» είπε.

«Όποιος και να είναι ο αντίπαλός μου θα προετοιμαστώ για το ματς ώστε να είμαι έτοιμος στο 100%» πρόσθεσε για το παιχνίδι του τρίτου γύρου.

Πηγή: Gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr