Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να έχασε στον τελικό του Australian Open, όμως η πορεία του έχει προκαλέσει φρενίτιδα στους θαυμαστές του, με αποτέλεσμα να υπάρξει τεράστια ζήτηση εισιτηρίων για τους αγώνες της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας στο Davis Cup που θα διεξαχθούν στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Μάλιστα, η ελληνική ομοσπονδία αντισφαίρισης εξέδωσε ανακοίνωση και σημείωσε ότι διαθέτει 3.500 παραπάνω εισιτήρια, ώστε να μπορέσουν να δουν περισσότεροι από κοντά τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα.

Επίσης, φέρεται να έχουν απομείνει ελάχιστα, ενώ ήδη έχουν φύγει τα 12.000 που είχαν διατεθεί στην αρχή.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της η ελληνικής ομοσπονδίας αντισφαίρισης:

«Μετά την εντυπωσιακή πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά και την παρουσία του στον τελικό του Australian Open, καθώς και το τεράστιο ενδιαφέρον της οικογένειας του τένις και των Ελλήνων φιλάθλων για να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες της Εθνικής

Ομάδας κόντρα στον Ισημερινό στο Davis Cup στις 4 & 5 Φεβρουαρίου, θα ανοίξουν επιπλέον 3.500 θέσεις στο κλειστό γήπεδο «Νίκος Γκάλης» του ΟΑΚΑ.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται από το viva.gr

Το ΔΣ της Ε.Φ.Ο.Α. συγχαίρει τον Στέφανο Τσιτσιπά για τη δεύτερη παρουσία του σε τελικό Γκραν Σλαμ και εύχεται σύντομα να βρεθεί στην κορυφή του παγκόσμιου τένις, όπως του αξίζει.

Η Εθνική μας Ομάδα ευχαριστεί όλους όσοι βρίσκονται δίπλα της και ιδιαίτερα τους Έλληνες φιλάθλους που θα ενισχύσουν τους αγώνες της με την ένθερμη παρουσία τους».

Πηγή: newsbeast.gr