Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνηθίζει να προκαλεί αντιδράσεις λόγω των αναρτήσεών του στο Twitter και τώρα το προκάλεσε αυτό λόγω ενός retweet που έκανε και το οποίο αναφερόταν στον σύγχρονο φεμινισμό, θέμα στο οποίο έδωσε συνέχεια και με δική του ανάρτηση λίγη ώρα μετά.

Συγκεκριμένα, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έκανε retweet την ανάρτηση του 22χρονου youtuber Ιμάν Γκαντζί, ο οποίος έγραφε: «Ο σύγχρονος φεμινισμός διδάσκει στις γυναίκες να μισούν τους άνδρες. Γυναίκες να μισούν εκείνες τις γυναίκες που είναι υπερήφανες που είναι γυναίκες. Και κάνει τους άνδρες να ντρέπονται που είναι άνδρες. Είναι πραγματικά κρίμα κάτι που ήταν αρχικά τόσο αγνό να έχει μετατραπεί σε κάτι τόσο καρκινώδες».

Το γεγονός, λοιπόν, ότι ο Τσιτσιπάς έκανε retweet αυτή την ανάρτηση δεν άρεσε, με αποτέλεσμα να κάνει δική του ανάρτηση στη συνέχεια, στην οποία έγραψε τα εξής: «Κατά τη γνώμη μου όλοι είναι ίσοι με όλους. Ανεξάρτητα από το υπόβαθρο, το φύλο, τη θρησκεία, την εθνικότητα ή τη φυλή. Ο σύγχρονος φεμινισμός μετατράπηκε από την ισότητα των φύλων σε μια λατρεία αγανάκτησης που επιδιώκει να απογοητεύσει τους άνδρες. Πώς είναι αυτό δίκαιο;».

Ανάρτηση του Τσιτσιπά για τον φεμινισμό

Πηγή: newsbeast.gr