Ο πρώην επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ, Στέργιος Πιτσιόρλας, αναφέρει πως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη μετά την παραδοχή του Γιάννη Ρουμπάτη στην Εξεταστική Επιτροπή σχετικά με την παρακολούθησή του.

«Μετά την κατάρρευση των ψευδών δικαιολογιών για την δήθεν έμμεση παρακολούθησή μου την περίοδο που διετέλεσα Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ σήμερα ο κύριος Ρουμπάτης – σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται στα ΜΜΕ – παραδέχτηκε για πρώτη φορά ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής την άμεση παρακολούθηση μου και χρησιμοποιώντας ασύστολα ψεύδη προέβη σε μια άθλια επιχείρηση σπίλωσης και ηθικής μου εξόντωσης» αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Στέργιος Πιτσιόρλας.

Επίσης, ενημερώνει: «Έχω δώσει ήδη εντολή στον δικηγόρο μου να προχωρήσει σε όλα τα νόμιμα μέσα ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης ώστε να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθούν όπου πρέπει οι ευθύνες για αυτήν την απίστευτη ιστορία».

Νωρίτερα, ο κ. Ρουμπάτης έκανε λόγο για ρεσιτάλ παραπληροφόρησης και πως δεν κατέθεσε ότι «ο Τσίπρας αντί να τον απομακρύνει, τον αναβάθμισε σε υπουργό».

Πηγή: newsbeast.gr