Για 2η συνεχόμενη χρονιά η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, λαμβάνει την κορυφαία διάκριση “HEALTHY FOOD COMPANY OF THE YEAR” καθώς και οκτώ ακόμα βραβεία, 1 Platinum, 3 Gold και 4 Silver, στα Healthy Food Awards 2023, επισφραγίζοντας για ακόμη μία φορά την προσήλωση της στη δημιουργία αξίας για τους καταναλωτές, μέσα από την παραγωγή υγιεινών, υψηλής ποιότητας, καινοτόμων προϊόντων καθώς και μέσα από τη στρατηγική της στην εταιρική υπευθυνότητα.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία έλαβε 2 Gold και 4 Silver για το ΖΑΓΟΡΙ Go Green και το ZAGORI Sparkling. Η νέα σειρά ΖΑΓΟΡΙ Sparkling σε can καθώς και όλη η σειρά ΖΑΓΟΡΙ Sparkling συνδυάζουν μοναδικά την αγνότητα του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΖΑΓΟΡΙ με τα φυσικά αρώματα και τις αναζωογονητικές φυσαλίδες! Με 0% ζάχαρη, 0 θερμίδες, χωρίς συντηρητικά ή τεχνητά αρώματα και σε τρεις μοναδικές επιλογές: φυσικό, με φυσικό άρωμα λεμόνι και με φυσικό άρωμα ροδάκινο, αποτελεί μία μοναδικά υγιεινή και ταυτόχρονα απολαυστική επιλογή που μας ξεδιψά, μας αναζωογονεί κάθε στιγμή της ημέρας, μας αλλάζει τη διάθεση, μας ανεβάζει! 

Επίσης, η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ έλαβε το βραβείο “PLATINUM” και “GOLD” στην κατηγορία «δημιουργώντας αξία για την κοινωνία και το περιβάλλον / CSR Policy» για την στρατηγική Εταιρικής Υπευθυνότητας που ακολουθεί διαχρονικά. Η εταιρεία αναγνωρίζει πως η υπεύθυνη επιχειρηματικότητα είναι προϋπόθεση για ένα βιώσιμο μέλλον και φροντίζει μέσα από τις επενδύσεις της στην κυκλική οικονομία να διατηρεί μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, και με τις πρωτοβουλίες της να επιβεβαιώνει καθημερινά ότι «Το καλό το΄ χουμε μέσα μας», δημιουργώντας παρακαταθήκη για ένα βιώσιμο μέλλον για τις επόμενες γενιές.

Τα Healthy Food Awards 2023, διοργανώθηκαν για 4η συνεχόμενη χρονιά από την BOUSSIAS Communications, αποτελώντας ταυτόχρονα τη σκέπη και για τα Bio Food Awards 2023, με κοινή κατεύθυνση να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, τις πρωτοποριακές υπηρεσίες, καθώς και τις καινοτόμες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των υγιεινών και βιολογικών προϊόντων και υπηρεσιών στην Ελλάδα.

Πηγή: newsbeast.gr