Περιοδεία στην εμπορική αγορά του Χαλανδρίου πραγματοποίησε σήμερα κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, με επικεφαλής τον νέο γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, Ανδρέα Σπυρόπουλο. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στα καταστήματα και της συζήτησης που είχε με τους επιχειρηματίες και τους καταναλωτές, «το κύμα της ακρίβειας και της αύξησης στην τιμή των λογαριασμών στην ενέργεια ροκανίζει το εισόδημα των πολιτών».

Ειδικότερα, ο κ. Σπυρόπουλος δήλωσε: «Βρισκόμαστε στη γειτονιά του Χαλανδρίου και συνεχίζουμε την καμπάνια που κάνουμε σε όλη τη χώρα και προσπαθούμε να πείσουμε την κυβέρνηση να πάρει άμεσα μέτρα ώστε να στηρίξει το εισόδημα των πολιτών, να υπάρξουν άμεσα λύσεις για να μπορέσουν οι πολίτες να ανακουφιστούν».

Και πρόσθεσε: «Συνεχίζουμε όλη αυτήν την προσπάθεια με συγκεκριμένες προτάσεις όπως, το πλαφόν στην λιανική τιμή της ενέργειας, τη μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά και όλα αυτά τα οποία πρέπει να γίνουν στο κομμάτι της ενεργειακής κρίσης για να μπορέσει η χώρα μας να προχωρήσει μπροστά, να βρει λύσεις και να μειωθούν άμεσα οι λογαριασμοί στο ηλεκτρικό ρεύμα».

Ανδρέας Σπυρόπουλος

Πηγή: newsbeast.gr