Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στη Σύρο και αποφάσισε να κάνει επίσκεψη στην Ερμούπολη και ακόμη πιο συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο, όπου είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει την προπόνηση της ομάδας βόλεϊ του Φοίνικα, οι άνθρωποι του οποίου του έκαναν δώρο και μια φανέλα της ομάδας με το όνομά του και το Νο10.

Ο Φοίνικας αποτελεί το καμάρι του νησιού με την παρουσία του στη Volley League και ο πρωθυπουργός δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την προπόνηση της ομάδας, έχοντας και συνομιλία με τον προπονητή Γιόσκο Μιλενκόσκι, από τον οποίο ενημερώθηκε για τους στόχους του Φοίνικα.

Η επίσημη ενημέρωση για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο κλειστό γυμναστήριο της Ερμούπολης αναφέρει τα εξής.

«Επίσκεψη στο κλειστό γυμναστήριο «Δημήτρης Βικέλας» της Ερμούπολης, πραγματοποίησε ο Πρωθυπουργός, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Σύρο, την Παρασκευή 4 Μαρτίου.

Ο κ. Μητσοτάκης παρακολούθησε μέρος της πρωινής προπόνησης του Φοίνικα Σύρου ONEX, παρουσία του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ONEX, κ. Πάνου Ξενοκώστα και του προέδρου του ΤΑΑ, κ. Χρήστου Καφτηράνη.

Στη συνέχεια συνομίλησε με τον προπονητή του Φοίνικα Σύρου ONEX, κ. Γιόσκο Μιλενκόσκι, τους αθλητές και το προπονητικό επιτελείο. Ενημερώθηκε για το πρόγραμμα της ομάδας και ευχήθηκε τα καλύτερα στην επίτευξη των στόχων της.

Ως αναμνηστικό δώρο, η διοίκηση της ομάδας έδωσε στον κ. Μητσοτάκη μία φανέλα με το όνομά του και τον αριθμό «10»».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην προπόνηση του Φοίνικα Σύρου

Πηγή: newsbeast.gr