Συνέντευξη παραχώρησε ο Στηβ Μιλλάτος, μετά την καταγγελία σε βάρος του για τον βιασμό Αγγλίδας τουρίστριας στη Ρόδο. Οι Αστυνομικές Αρχές τον άφησαν ελεύθερο, και το μοντέλο και πρώην παίκτης του Big Brother το μεσημέρι της Δευτέρας μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή «T Live» του Alpha.

«Τη γνώρισα στα πλαίσια της δουλειάς, όπως και τον υπόλοιπο κόσμο που γνωρίζω κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού γιατί δουλεύω στην υποδοχή ενός καταστήματος στη Λίνδο. Πέρασε μαζί με την παρέα της σαν πελάτισσες μέσα. Είμαι ένα παιδί που θέλει να περάσει καλά το καλοκαίρι και μια κοπέλα που ήθελε να περάσει καλά στις διακοπές. Δυο νέοι το καλοκαίρι. Δεν υπάρχει κάποια διαφορετική ιστορία. Όλοι θέλουμε το καλοκαίρι να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε,  να πιούμε ένα ποτό. Την προσέγγισα γιατί δουλεύω» είπε αρχικά ο Στηβ Μιλάτος, αναφερόμενος στον τρόπο με τον οποίο γνώρισε την κοπέλα.

«Υπάρχουν μάρτυρες που το είδαν»

«Με ρώτησαν πού να συνεχίσουν κι αν υπάρχει κάποιο άλλο μαγαζί, τους έστειλα σε αυτό το μαγαζί και τους είπα ότι μπορεί να περάσω κι εγώ. Υπήρχε και μήνυμα που με ρωτούσαν τι ώρα θα πάω και να τους φέρω έναν φορτιστή» είπε μεταξύ άλλων ο Στηβ Μιλάτος και πρόσθεσε: «Αν διαβάσετε την κατάθεσή της, θα δείτε ότι λέει ότι τη ζόρισα, για να πάει σε αυτό το μαγαζί, κάτι που δεν ισχύει, εφόσον υπάρχει και το μήνυμα που αποδεικνύει ακράδαντα ότι δεν ζόρισα κάποιον. Πήγα μετά, ήταν διαχυτική μαζί μου, με πλησίασε και μου χόρεψε. Υπάρχουν μάρτυρες που το είδαν».

«Δεν ξέρω τι είχε στο μυαλό της»

«Ήρθαμε κοντά. Συζητήσαμε να βγούμε έξω από το μαγαζί. Με πήρε από το χέρι, προχωρήσαμε οικειοθελώς, βγήκαμε στην απέναντι μεριά, κάτσαμε λίγο, ήρθαμε σε μία ερωτική επαφή όπως έχω δηλώσει και ξαναγυρίσαμε πίσω. Στο μαγαζί μπήκε μία χαρά, την είδαν. Είχα χάσει το σκουλαρίκι μου, πήγα να το ψάξω με τον φακό μου. Της είπα να πάει στην παρέα της και όταν εγώ επέστρεψα, είχε εξαφανιστεί», περιέγραψε ο Στηβ Μιλάτος.

Στηβ Μιλλάτος: Ο άνθρωπος που σταυρώνεται είμαι εγώ – Γιατί να μην είμαι εγώ το θύμα στη συγκεκριμένη υπόθεση;

«Με κάλεσαν μετά από μια μέρα από την Αστυνομία. Το μυαλό μου δεν πήγε στο τι μπορεί να είναι. Δεν μπορώ να ξέρω τι κίνητρα είχε αυτή η κοπέλα. Αν το γνώριζα τι σκέφτεται ο καθένας θα ήμουν ένας πολύ καλός ψυχολόγος, δυστυχώς δεν είμαι. Ο άνθρωπος που σταυρώνεται είμαι εγώ. Δεν μπορώ να ξέρω. Γιατί να μην είμαι εγώ το θύμα στη συγκεκριμένη υπόθεση;», είπε ο Στηβ Μιλάτος.

Οι αιχμές για τηλεοπτικές εκπομπές

Αιχμές για τηλεοπτικές εκπομπές άφησε ο Στηβ Μιλάτος, για τον τρόπο με τον οποίο του συμπεριφέρθηκαν μετά την συγκεκριμένη καταγγελία. «Όταν προσπαθούν κάποιοι άνθρωποι να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι, το αποτέλεσμα είναι για να κάνουν νούμερα να καταστρέψουν τη ζωή και το όνομα ενός ανθρώπου που έχει καταφέρει μόνος του τα πάντα. Οικογένεια δεν έχουν αυτοί οι άνθρωποι; Παιδιά δεν έχουν; Θα τους άρεσε αυτό το λαϊκό δικαστήριο αν συνέβαινε στο παιδί τους; Δύο ημέρες πέρασα την κόλαση εκεί μέσα. Τους νοιάζουν μόνο τα νούμερα; Αυτό είναι η ζωή τους; Σε μία εκπομπή, η κυρία έχει και δύο αγοράκια. Αν πάει διακοπές το παιδί της και πάθει αυτό κατά τύχη; Αν κάνουν έρευνα, θα δουν ότι αυτό είναι συχνό φαινόμενο», είπε ο πρώην παίκτης του Big Brother.

Πηγή: newsbeast.gr