Την κοινή πορεία τους θα συνεχίσουν έως το καλοκαίρι του 2023 ο Παναθηναϊκός και ο Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός αμυντικός υπέγραψε σήμερα το νέο του συμβόλαιο που τον «δένει» για δύο ακόμη χρόνια με τους «πράσινους».

Ο 29χρονος στόπερ θα λάβει μια πολύ σημαντική αύξηση στις απολαβές του, που θα φτάσουν τις 320.000 ευρώ ετησίως (από 200.000 ευρώ που ήταν μέχρι σήμερα), ενώ στην όλη συμφωνία έχουν συμπεριληφθεί και μπόνους στόχων και συμμετοχών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «πράσινων»: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο ποδοσφαιριστής μας υπέγραψε σήμερα το νέο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως τις 30 Ιουνίου 2023.

Ο Μπαρτ εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2018 και έχει καταγράψει 39 συμμετοχές με τη φανέλα του Τριφυλλιού σε επίσημα παιχνίδια».

«Να αγωνιστώ στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό»

Λίγο μετά την υπογραφή του δεύτερου συμβολαίου του στον Παναθηναϊκό, ο Σένκεφελντ έκανε μίλησε για την ανανέωση της συνεργασίας του με το «τριφύλλι».

«Είμαι ευγνώμων στον Παναθηναϊκό για την υπογραφή του νέου συμβολαίου. Δεν είναι για μένα ένα καινούργιο κεφάλαιο στην καριέρα μου, είναι όμως μία νέα πρόκληση.

Το όνειρό μου είναι να αγωνιστώ στην Ευρώπη με αυτή τη φανέλα, να κάνω μαζί με τους συμπαίκτες μου, περήφανο τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Πρέπει να επιστρέψουμε και στη συνέχεια να σταθεροποιηθούμε εκεί όπου ανήκει ο σύλλογος. Βήμα – βήμα πιστεύω πως θα το καταφέρουμε.

Υπάρχουν πραγματικά υπέροχοι άνθρωποι στο σύλλογο. Έχω συναντήσει ανθρώπους που με βοήθησαν σημαντικά σε αυτό το διάστημα της παραμονής μου στον Παναθηναϊκό».

Πηγή: newsbeast.gr