Μια εβδομάδα έμεινε μέχρι την πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου της πολυαναμενόμενης σειράς «Stranger Things» και το Netflix έβαλε φωτιά στους φαν. Η γνωστή πλατφόρμα έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα 8 λεπτά από το πρώτο επεισόδιο. 

«Μένει μόνο μία εβδομάδα! Δείτε τα 8 πρώτα λεπτά του Stranger Things 4. Με το ξεκίνημα των ανοιξιάτικων διακοπών, το σκοτάδι απλώνεται ξανά στο Χόκινς και πυροδοτεί νέο τρόμο, ανατριχιαστικές μνήμες και μια νέα απειλή», γράφει η λεζάντα του βίντεο του Netflix, το οποίο υπόσχεται πολλά για τη νέα σεζόν.

«Έχουν περάσει έξι μήνες από τη Μάχη του Starcourt, που έφερε τον τρόμο και την καταστροφή στο Χόκινς. Η γνωστή παρέα, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τον απόηχο των γεγονότων χωρίζεται για πρώτη φορά και το να εξερευνούν την πολυπλοκότητα του Λυκείου σίγουρα δεν κάνει την κατάσταση ευκολότερη. Στην πιο ευάλωτη στιγμή τους, μια νέα τρομακτική απειλή αναδύεται και τους φέρνει ενώπιον ενός σατανικού μυστηρίου που εάν λυθεί ίσως να βάλει τέλος μια και καλή στις τερατουργίες του Upside Down», αναφέρεται στην επίσημη σύνοψη της 4ης σεζόν του Stranger Things.

Πηγή: newsbeast.gr