Στο περσινό πρωτάθλημα της Super League 2 είχαμε δει διάφορα σκηνικά που δεν ήταν και τόσο τιμητικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τα πράγματα, όπως φαίνεται, δεν είναι πολύ καλύτερα φέτος, αφού το παιχνίδι ανάμεσα στην Κηφισιά και τον Ηρόδοτο διακόπηκε επειδή οι φιλοξενούμενοι αδυνατούσαν να συμπληρώσουν τον ακριβή αριθμό παικτών.

Ο Ηρόδοτος είχε ούτως ή άλλως αρκετά προβλήματα και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι κατέβηκε μόλις με 12 παίκτες στην αποστολή λόγω των πολλών προσφυγών που έχουν γίνει. Όπως και να έχει, το παιχνίδι άρχισε κανονικά και η Κηφισιά έδειχνε έτοιμη να πάρει τη νίκη, αφού ήταν μπροστά με 2-0 χάρη στα γκολ των Πέιος (10′) και Τετέ (33′).

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, όμως, τα δεδομένα άλλαξαν… Κάποιοι παίκτες του Ηρόδοτου έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο και δήλωσαν ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν λόγω τραυματισμού.

Το πρόβλημα είναι ότι οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 6 παίκτες έτοιμους να αγωνιστούν, άρα δεν συμπλήρωναν τον ελάχιστο αριθμό που απαιτείται, με αποτέλεσμα να υπάρξει διακοπή στο παιχνίδι και από εδώ και πέρα θα επιληφθεί του θέματος η αθλητική δικαιοσύνη.

Πηγή: newsbeast.gr