Με τη Μυριέλλα Κουρεντή τα έβαλε ο Βαλάντης στο Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (05/01). «Το χειρότερο πράγμα ξέρεις τι είναι; Να μεταφέρεις αυτά που σου λένε στο αυτί. Είναι το χειρότερο πράγμα που υπάρχει» είπε ο Βαλάντης στην ηθοποιό σε έντονο ύφος κι εκείνη αποκρίθηκε πως: «Δεν μπορείς να το παίζεις αυθεντικός».

Η φράση αυτή της Μυριέλλας Κουρεντή έκανε ακόμα πιο έξαλλο τον Βαλάντη. «Άκου με. Αυτά που σου λένε στο αυτί να μάθεις να μην τα λες γύρω σου. Άκου με τι σου λέω, συμβουλή πάλι…».

«Μόλις άνοιξε η κάμερα δεν είπες αυτό που σου είπα εγώ;» αναρωτήθηκε η παίκτρια. «Πάλι μιλάς, σταμάτα! Μιλάει ένας μεγαλύτερος σου» της φώναξε.

«Δεν με ενδιαφέρει Βαλάντη!» του αντιγύρισε η Μυριέλλα Κουρεντή και πρόσθεσε πως: «Εγώ σέβομαι και τους μικρότερους μου…».

«Τι δεν σε ενδιαφέρει κορίτσι μου; Τι λες ρε τώρα;» φώναξε εκτός εαυτού ο Βαλάντης. Οι φωνές των δυο παικτών συνεχίστηκαν για αρκετή ώρα με τον Βαλάντη να κατηγορεί την Μυριέλλα Κουρεντή πως κάτι που της είπε στο αυτί εκείνη το είπε δημόσια όταν άναψαν οι κάμερες του Survivor.

«Ρε… Άντε ρε… Δεν ντρέπεσαι λίγο;» φώναζε και ξανά φώναζε ο Βαλάντης. «Δεν μου το είπες στο αυτί. Το άκουσε και ο Λάμπρος» δικαιολογήθηκε η Μυριέλλα.

«Σου λέω κάτι στο αυτί και πας και το λες… Τι είναι αυτά που λέτε; Δεν ντρέπεσαι λίγο; Εκθέτεις τους ανθρώπους έτσι. Έτσι σου πρέπει τελικά. Μη μου μιλάς! Σε παρακαλώ. Δεν ντρέπεσαι λίγο» φώναξε ο Βαλάντης και έκανε κίνηση να αποχωρήσει από το σημείο της έντασης.

«Να θυμηθούμε λίγο τον Βαλάντη που έπαθε την ίδια κρισούλα που παθαίνει και τώρα και μετά ερχότανε με πλάτη γυρισμένη στην κάμερα και έλεγε το κάνω γιατί θέλω να φύγω» είπε με ειρωνικό ύφος η Μυριέλλα Κουρεντή.

«Είσαι πολύ μικρή για να συγκρίνεις εσύ εμένα! Άντε από κει πέρα» της είπε ο Βαλάντης και η Μυριέλλα αναρωτήθηκε: «εμένα;».

«Ναι ρε. Εσένα ρε, που έχεις γκόμενο έξω και χαλβαδιάζεσαι εδώ πέρα. Σε σιχάθηκα!» φώναξε ο Βαλάντης και η ηθοποιός σχολίασε: «Ότι να’ ναι».

Οι συμπαίκτες τους ρώτησαν τον Βαλάντη τι έχει πάθει κι εκείνος αρκέστηκε να απαντήσει πως «ξέρω γω τι έχω πάθει» ενώ η Μυριέλλα Κουρεντή τον κατηγόρησε πως παίζει θέατρο κάτι που έκανε ακόμα πιο έξαλλο τον τραγουδιστή.

Πηγή: newsbeast.gr