Στη θέση του Γιώργου Λιανού, στην παρουσίαση του Survivor βρέθηκε για λίγες ημέρες ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί καθώς ο παρουσιαστής χρειάστηκε να επιστρέψει στην Ελλάδα. Η εμφάνιση του Ατζούν Ιλιτζαλί στο Survivor, σηματοδοτεί την έναρξη της εβδομάδας των μεγάλων επάθλων για τους παίκτες.

Ήδη, οι παίκτες της Κόκκινης και της Μπλε ομάδας κοντραρίστηκαν για ένα ταξίδι στο Μαϊάμι.

Πριν όμως οι παίκτες του Survivor μπουν στον στίβο μάχης για να αγωνιστούν είχαν συζήτηση με τον Ατζούν Ιλιτζαλί κατά την οποία ο Τούρκος παραγωγός έκανε ορισμένες αποκαλύψεις. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως λατρεύει το ποδόσφαιρο και γι’ αυτό το λόγο έχει αγοράσει μια αγγλική ομάδα ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα, τη Χαλ.

Μάλιστα απευθυνόμενος στον Άρη Σοϊλέδη ο οποίος αγωνίζεται στο Survivor είπε: «Η μπλε ομάδα έχει ένα σταρ, τον Άρη, ποδοσφαιριστή. Άρη λατρεύω το ποδόσφαιρο. Είναι το αγαπημένο μου άθλημα, γι’ αυτό αγόρασα μια ομάδα στην Αγγλία. Εύχομαι να σε είχα γνωρίσει πιο πριν που είχα αγοράσει την ομάδα. Θα σε προσκαλούσα στην ομάδα μου, είμαι σίγουρος ότι είσαι πολύ καλός…».

Στην συνέχεια αναφέρθηκαν στο Survivor, με τον Άρη Σοϊλέδη να λέει: «Είμαι χαρούμενος που συμμετέχω σ’ ένα τέτοιο σόου. Έχω πει πολλές φορές ότι έχω έρθει γιατί μου αρέσουν τα αγωνίσματα. Είμαι ενθουσιασμένος γενικά… εξιτάρομαι εύκολα».

Πηγή: newsbeast.gr