Πανικός προκλήθηκε στο συμβούλιο του νησιού, το βράδυ της Κυριακής στο Survivor All Star, όταν οι Διάσημοι και οι Μαχητές συνάντησαν τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργο Λιανό. Αφορμή στάθηκε η αυστηρή σύσταση που δέχθηκαν ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα για τις… prive συναντήσεις στα βάθη της ζούγκλας.

«Έγινε αυτό, βρεθήκαμε με τον Μάριο κάπου στα όρια των δύο καλυβιών αλλά δεν έχω να απολογηθώ για κάτι παραπάνω. Αλλά, ναι, συνέβη. Με τον Μάριο έχουμε ιδιαίτερη συμπάθεια ο ένας με τον άλλο και απλώς είχαμε βρεθεί στην παραλία σε μια μέρα που δεν είχαμε παιχνίδι και ήταν μέρα ξεκούρασης. Δεν έχει γίνει άλλες φορές» τόνισε, αρχικά, η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα στον παρουσιαστή του Survivor All Star της Κυριακής. Με τη σειρά του, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης δήλωσε πως «εάν φύγω από την καλύβα μου σε ένα παιχνίδι επιβίωσης και μπω στη ζούγκλα είτε για να ψάξω καρύδες είτε αν πετύχω κάποιον, δεν μου λέει κάτι και δεν το θεωρώ ότι ήταν μια παράβαση. Δεν έφυγα ούτε να πάω σε κανένα χωριό ούτε να πάω σε καμιά πόλη ούτε να πάρα φαγητό. Με την Καρολίνα έχω έρθει πιο κοντά μαζί της. Τα άλλα τα παιδιά είναι φίλοι μου και δεν χρειάζεται να έρθω και με όλους κοντά. Δεν θα φύγουμε από δω και θα έχω άλλους σαράντα καινούργιους φίλους».

Οι απολογίες» των δύο παικτών προκάλεσαν εντάσεις στους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους του Survivor All Star εκφράζοντας την δική τους άποψη για το θέμα στον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό. Μετά από αυτό, όμως, η ομάδα των Μαχητών που έχασε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας κλήθηκε να ψηφίσει τον πιο αδύναμο της παίκτη προκειμένου να βγει ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή τημ εβδομάδα.

Έτσι, μετά από ένα νέο κύμα έντασης που προκλήθηκε στους μπλε κυρίως προς το πρόσωπο του Τάκη Καραγκούνια, ήρθε η ώρα να ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός τα αποτελέσματα της κάλπης. Και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή τη νέα εβδομάδα στο Survivor έχει όνομα και είναι του… Τάκη Καραγκούνια!

Αξίζει να σημειωθεί πως όλες οι ψήφους της μπλε ομάδας μοιράστηκαν ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Πηγή: newsbeast.gr