Συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη, στον Απόστολο Χρήστου και στον Κριστιάν Γκολομέεβ, έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας με σχετική ανάρτηση του στο Twitter.

«Συγχαρητήρια σε μία από τις πιο σπουδαίες αθλήτριες του παγκόσμιου αθλητισμού, την Κατερίνα Στεφανίδη που πήρε το 11ο της μετάλλιο στο Μόναχο. Αλλά και στους Απόστολο Χρήστου και Κριστιάν Γκολομέεβ, που στη Ρώμη ύψωσαν τη σημαία μας γεμίζοντάς μας περηφάνια. Η Ελλάδα που θέλουμε», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.

ΚΚΕ: Παράδειγμα αντοχής και θέλησης η Κατερίνα Στεφανίδη

«Πολλά συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη που μετά από μεγάλη μάχη που κράτησε ως το τέλος, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου», αναφέρει σε μήνυμά του το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Και προσθέτει για την Κατερίνα Στεφανίδη: «Απέδειξε με το τέταρτο κατά σειρά μετάλλιο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ότι είναι μια από τις κορυφαίες αθλήτριες στο άλμα επί κοντώ, παράδειγμα αντοχής και θέλησης για τους νέους αθλητές».

Συγχαρητήρια του ΚΚΕ στους κολυμβητές Απόστολο Χρήστου και Κρίστιαν Γκολομέεβ

Στο συγχαρητήριο μήνυμά του για τους κολυμβητές Απόστολο Χρήστου και Κρίστιαν Γκολομέεβ, το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ επισημαίνει για τον μεν πρώτο, ότι «μέσα σε τρία 24ωρα κατέκτησε ένα χρυσό στα 50μ. ύπτιο και ένα ασημένιο στα 100μ. στο ευρωπαϊκό της Ρώμης, κάτι που δείχνει την ποιότητα του νεαρού αθλητή, αφού κέρδισε μεγάλους αθλητές και στους δυο τελικούς».

Για τον δε Κρίστιαν Γκολομέεβ, τονίζει ότι «με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα 50μ. ελεύθερο έμεινε συνεπής στο ραντεβού του με το βάθρο καθώς πρόκειται για την τρίτη συνεχόμενη διάκρισή του σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

Πηγή: newsbeast.gr