Η κόρη του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ντάλμα, συγκινεί με το μήνυμά της για τον θάνατο του πατέρα της. Στο μακροσκελές κείμενο στο instagram αναφέρει πως πλέον δεν φοβάται τον θάνατο, καθώς τότε θα αγκαλιάσει ξανά τον πατέρα της.

Η πρώτη κόρη του Μαραντόνα, ανέβασε στο instagram μία φωτογραφία από το παρελθόν όπου ως κοριτσάκι παίζει με τον μπαμπά της, γράφοντας συγκινητικά λόγια.

«Πάντα φοβόμουν τον θάνατό μου, αλλά όχι τώρα. Επειδή ξέρω ότι πρόκειται να είναι η στιγμή που θα σε δω και θα σε αγκαλιάσω ξανά. Μου λείπεις ήδη. Θα σε αγαπώ και θα σε υπερασπιστώ όλη μου τη ζωή», γράφει αρχικά η Ντάλμα.

Το μακροσκελές  μήνυμα για τον «θεό» του ποδοσφαίρου, από την Ντάλμα Μαραντόνα αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ένωσα τα κομμάτια μου και δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα είναι η ζωή μου χωρίς εσένα … ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ …

Αλλά είμαι εδώ με τον καλύτερο σύζυγο στον κόσμο και μια κόρη που θα με αναγκάσει να συνεχίσω! Η ζωή είναι τόσο σύντομη! Σου φέρνω μαργαρίτες για να διακοσμήσεις τις ποδοσφαιρικές κάλτσες σου και, σε παρακαλώ, κοίταξέ με ξανά με εκείνη την αγάπη που φαίνεται στην εικόνα! Θα σε αγαπώ για πάντα».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: newsbeast.gr