Αποθεωτικά είναι τα σχόλια στο Twitter για τη νέα διαφήμιση των μπισκότων Παπαδοπούλου, με πολλούς από τους χρήστες να εκφράζουν τη συγκίνησή τους για την ιστορία που ξετυλίγεται στα λίγα λεπτά του βίντεο.

«Πριν από 100 χρόνια φτάσαμε στον Πειραιά, από την Κωνσταντινούπολη. Στις αποσκευές μας, είχαμε όλη μας τη ζωή. Και όλη μας την αγάπη για αυτό που ήταν η ζωή μας. Το μπισκότο.

Κι αν αυτό το ταξίδι το κάναμε με ένα όνειρο, το όνειρο έγινε πραγματικότητα μόλις κατεβήκαμε από το καράβι. Γιατί από την πρώτη στιγμή καταφέραμε, ό,τι φέραμε μαζί μας, να το μοιραστούμε μαζί σας.

100 χρόνια μετά, μια ολόκληρη ιστορία έχει γραφτεί. Μια ιστορία οικογενειακή, γραμμένη από την ιστορία κάθε ελληνικής οικογένειας. Για όλα τα χρόνια που ζήσαμε μαζί, σας ευχαριστούμε» αναφέρει η εταιρεία στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεο.

«Είδα τη διαφήμιση και δάκρυσα, τελικά ανακαλύπτω πως δεν ήμουν η μόνη»

Τα hashtag Παπαδοπούλου τρεντάρει στο Twitter, με πολλούς χρήστες να εκμυστηρεύονται ότι δάκρυσαν από συγκίνηση μόλις είδαν τη διαφήμιση και άλλους να εξαίρουν την αισθητική της παραγωγής

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά tweets:

Πηγή: newsbeast.gr