Συγκλονίζει η εξομολόγηση μιας 40χρονης γυναίκας, της Χριστίνας, η οποία είχε δεχθεί επίθεση με βιτριόλι σε ηλικία 20 ετών σε μια στάση λεωφορείου στον Άλιμο, με τον δράστη να έχει ταυτοποιηθεί αλλά να κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος. Η Χριστίνα περίμενε στη στάση λεωφορείου, όταν δέχτηκε επάνω της καυστικό υγρό από άγνωστο άνδρα.

Μιλώντας στην εκπομπή TLive του Alpha, η κοπέλα, η οποία έχει κάνει μέχρι σήμερα 7 χειρουργεία, περιέγραψε τα πρώτα λεπτά μετά την επίθεση που έγινε το 2001: «Πονούσα παρά πολύ, φώναζα για βοήθεια, έτρεξα στο σπίτι, μπήκα στην μπανιέρα να ρίξω νερό, δεν άντεχα το νερό. Ήρθε το ασθενοφόρο, με πήγαν σε τρία νοσοκομεία».

«Την πρώτη φορά που είδα το πρόσωπό μου ήταν καθώς πήγαινα στο νοσοκομείο και ήμουν μέσα στο φορείο. Είδα το πρόσωπό μου σε μια λαμαρίνα. Μου είχαν απαγορεύσει τους καθρέφτες. Μόλις αντίκρισα αυτό το πρόσωπο είπα…οκ, θα πρέπει να σταθώ στα πόδια μου», ανέφερε η Χριστίνα.

Πώς έγινε η επίθεση

«Ήμουν στη στάση του λεωφορείου και καθώς ερχόταν το λεωφορείο μου πετά το καυστικό υγρό στη μια πλευρά πλαγίως του προσώπου μου. Αντέδρασα πολύ γρήγορα γιατί θα μπορούσε να έχει πιάσει όλο μου το πρόσωπο και να μου το κόψει. Από ένστικτο γύρισα, αλλά η πλάτη μου έχει πολλά σημάδια, καθώς φορούσε μια ολόσωμη φόρμα η πλάτη ήταν ακάλυπτη», ανέφερε η 40χρονη. «Ο πόνος που ένιωθα ήταν αβάσταχτος» είπε η κοπέλα.

Όσο για τον δράστη η κοπέλα είπε στην εκπομπή ότι «η αστυνομία εντόπισε τον δράστη ο οποίος ήταν ένας Αλβανός, δεν κατάφερε όμως να τον πιάσει ποτέ».

«Πιστεύω ότι έφυγε από τη χώρα. Ήταν μια καλά οργανωμένη επίθεση για την οποία μάλιστα είχε συμφωνηθεί να εγκαταλείψει στην Ελλάδα προκειμένου να γλιτώσει. Δικαστήριο έγινε και δικάστηκε ερήμην. Δεν συνελήφθη ποτέ. Ο ηθικός αυτουργός είναι ακόμη ελεύθερος και είναι συνταξιούχος Έλληνας αστυνομικός», υποστήριξε.

Στη συνέχεια η Χριστίνα εξομολογήθηκε ότι δεχόταν ενοχλήσεις εκείνη την περίοδο από 50χρονο συνταξιούχο αστυνομικό ο οποίος περίμενε την 20χρονη τότε έξω από το σπίτι της. Στη συνέχεια μάλιστα είχε ακολουθήσει ένας άγριος καυγάς ανάμεσα στον 50χρονο αστυνομικό και τον νονό της.

Η αναφορά της στην Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η Χριστίνα αναφέρθηκε και στην υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου, λέγοντας πως από εκείνη πήρε δύναμη για να μιλήσει για την επίθεση που δέχθηκε.

«Με την υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου πήρα την δύναμη και την απόφαση να βγω κι εγώ να μιλήσω. Ας πούμε ότι είναι ένα είδος συμπαράστασης, δεν είναι μόνη της η Ιωάννα, υπάρχουν κι άλλα άτομα που έχουν λάβει αυτή την σωματική βλάβη. Το έχω βιώσει κι εγώ. Η Ιωάννα ήταν αυτή που με ώθησε να είμαι σήμερα εδώ στην εκπομπή της» ανέφερε.

Πηγή: newsbeast.gr