Για τον γιο της τον 26χρονο Σκοτ Σέντον που πέθανε στην παραλία της Αγίας Αγάθης στη Ρόδο όταν χτυπήθηκε από κεραυνό μίλησε η μητέρα του. Όπως ισχυρίζεται ο κεραυνός τον χτύπησε έξω από το νερό και όχι ενώ ήταν μέσα στη θάλασσα.

Το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής έκθεσης έδειξε κεραυνοπληξία, ωστόσο η οικογένεια του Σκοτ Σέντον υποστηρίζει σε δηλώσεις της στη Daily Mail ότι ο κεραυνός τον χτύπησε έξω από το νερό.

Η μητέρα του 26χρονου περιέγραψε στην Daily Mail τις τελευταίες στιγμές του γιου της λίγο πριν χτυπηθεί από τον κεραυνό. «Βγήκαν από το νερό και ήταν τόσο χαρούμενοι. Γελούσαν και ζήτησαν από τον φίλο του να τραβήξει το βίντεο, ενώ δεν υπήρχε κίνδυνος. Κατέβασαν τις σανίδες του και ο κεραυνός τον χτύπησε στο πίσω μέρος του λαιμού» είπε.

«Ο Σκοτ δεν είχε μεταλλικά αντικείμενα επάνω του, μόνο δύο μικρά σκουλαρίκια. Φαινόταν πως η καταιγίδα είχε περάσει, ο κίνδυνος είχε φύγει. Ήταν απλά ένα φρικτό ατύχημα. Δεν βρισκόταν επάνω στη σανίδα. Όταν ο Σκοτ έπεσε, έπεσε στο νερό. Ήταν πολύ βαρύς για να τον σηκώσει η Άννα και έτσι ένας Βραζιλιάνος ήρθε για να βοηθήσει» ανέφερε η μητέρα του 26χρονου όπως μετέδωσε το πρωί της Παρασκευής (2/6) η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα Mega».

«Ο γιος μου είχε βγει από τη θάλασσα και περνούσε τόσο όμορφα, αλλά ο Θεός αποφάσισε να τον πάρει. Ο κεραυνός τον χτύπησε μέσα σε μια στιγμή. Ήταν ένα τρομερό, θλιβερό πράγμα αυτό που συνέβη. Του είχα στείλει μήνυμα να μην ξαναμπεί στη θάλασσα και του είπα ότι ερχόταν καταιγίδα, ώστε να είναι ενήμερος».

Η μαρτυρία του Βάλτερ Μασάδο

Κι ενώ η μητέρα του άτυχου Σκοτ Σέντον υποστηρίζει πως ο γιος της δεν βρισκόταν πάνω στη σανίδα την ώρα που χτυπήθηκε από κεραυνό, η μαρτυρία του Βάλτερ Μασάδο, ο οποίος έσπευσε να βοηθήσει τον 26χρονο, παρουσιάζει μία διαφορετική εικόνα.

«Ακριβώς εκείνη την ώρα έπεσε ο κεραυνός 10 μέτρα πίσω του και τον είδα να πηδάει. Ήταν πάνω στη σανίδα με τα χέρια μέσα στο νερό, ξαφνικά ακούω την κοπέλα του να φωνάζει βοήθεια» δήλωσε.

«Πήγα μέσα στο νερό, τον έβγαλα έξω, έκανα τις πρώτες βοήθειες. Πιέσεις στην καρδιά, αέρα μέσα στο στόμα, όμως σε μια φάση είδα να γίνεται μπλε πια. Προσπαθούσε να πάρει αναπνοή, νόμιζα ότι θα συνέλθει» συμπλήρωσε.

Πηγή: newsbeast.gr