Για τη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης, που διαγνώστηκε θετικός στα τέλη Νοεμβρίου. Όπως σημείωσε ο βουλευτής μιλώντας στο Mega, αν και ήταν εμβολιασμένος με δύο δόσεις, φαίνεται πως τα αντισώματά του ήταν χαμηλά και νόσησε λίγες ημέρες προτού κάνει και την συμπληρωματική δόση του εμβολίου.

«Στην αρχή, οι πρώτες 9 ημέρες δεν ήταν δύσκολες, όλα εξελίσσονταν σχεδόν ομαλά. Δεν είχα ούτε πυρετό ούτε άλλα βαριά συμπτώματα» είπε αρχικά ο κ. Καραγκούνης. «Από τη 10η ημέρα δυστυχώς όλα άλλαξαν δραματικά. Παρουσίασα έντονο βήχα, πολύ μεγάλη εξάντληση, πυρετό και άρχισε να μειώνεται το οξυγόνο μου» συμπλήρωσε ο βουλευτής της ΝΔ, υπογραμμίζοντας ότι τότε εισήχθη στο νοσοκομείο. «Η νοσηλεία μου τις τρεις πρώτες ημέρες στο Ελπίς ήταν δύσκολη, αλλά την τέταρτη επιδεινώθηκε δραματικά η κατάστασή μου και έπρεπε να χρησιμοποιήσω 40άρα μάσκα οξυγόνου» περιγράφει.

«Και τότε είναι που πραγματικά όλα ανατρέπονται και ο φόβος σε κυριεύει. Σκέφτεσαι αν θα πέσει κι άλλο το οξυγόνο, αν χρειαστεί να διασωληνωθείς. Είναι απίστευτη η αγωνία. Σκέφτεσαι την οικογένειά σου και δεν γνωρίζεις τι θα γίνει την επόμενη μέρα» συγκλονίζει ο Κώστας Καραγκούνης, τονίζοντας ότι η ψυχική πίεση που αντιμετώπισε ως ασθενής ήταν χειρότερη και από την ίδια τη νόσηση.

Πηγή: newsbeast.gr