Συγκινεί ο παρουσιαστής του BBC, Jonnie Irwin, που αποκαλύπτει ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο σε τελικό στάδιο και του απομένουν λίγοι μήνες ζωής. Ο Irwin, παρουσιαστής των εκπομπών A Place in the Sun του Channel 4 και Escape to the Country του BBC’s, αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία του με τον κόσμο για να τους πείσει να ζουν στο έπακρο την κάθε μέρα.

Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής του BBC στο περιοδικό Hello, αρχικά διαγνώστηκε πριν δύο χρόνια με καρκίνο του πνεύμονα, ο οποίος όμως εξαπλώθηκε στον εγκέφαλό του και πλέον δεν ξέρει πόσος χρόνος του απομένει για να ζήσει.

«Ο καρκίνος είναι σε τελικό στάδιο λένε οι γιατροί. Το 2020, όταν πρωτοδιαγνώστηκα, μου “έδωσαν” έξι μήνες αλλά είμαι ακόμα εδώ. Κάποια στιγμή όμως (ο καρκίνος) θα με προφτάσει τελικά» συγκλονίζει ο 48χρονος παρουσιαστής.

«Τώρα όμως θέλω να κάνω σχέδια. Θέλω να δημιουργήσω αναμνήσεις και να αποτυπώσω αυτές τις στιγμές με την οικογένειά μου γιατί η πραγματικότητα είναι ότι τα αγόρια μου (2 και 3 ετών) θα μεγαλώσουν χωρίς να γνωρίζουν τον μπαμπά τους και αυτό μου ραγίζει την καρδιά» εξομολογείται ο Irwin. 

Όπως λέει, κρατούσε για δύο χρόνια κρυφή την κατάσταση της υγείας του και ένιωθε ότι κουβαλούσε ένα «βρώμικο μυστικό». Καθώς όμως «δεν ξέρει πόσος χρόνος ακόμα του απομένει» αποφάσισε να μιλήσει για να θυμίσει στον κόσμο ότι η ζωή είναι μικρή και να τους εμπνεύσει να ζουν την κάθε μέρα τους σαν να είναι η τελευταία.

Πηγή: newsbeast.gr