Με το δυστύχημα που σημειώθηκε με τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη ασχολήθηκε εκτενώς η Αγγελική Νικολούλη, τη νύχτα της Παρασκευής (3/4), στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού.

Η γνωστή παρουσιάστρια ήταν μάλιστα από την αρχή συναισθηματικά φορτισμένη και ξέσπασε με το… καλησπέρα την οργή της για τους ιθύνοντες της εθνικής τραγωδίας αναφέροντας μεταξύ άλλων «Εκεί στην κοιλάδα του θανάτου, φίλοι μου, στα Τέμπη, τρεις μέρες τώρα ανταμώνουν η κρατική αναλγησία, η αδιαφορία, ο ωχαδελφισμός, το φτηνό ρουσφέτι και οι ιθύνοντες που ενώ έχουν φταίξει δεν έχουν συλληφθεί. Τους καλούν οι νεκροί εκεί και τους καλούν για να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη».

Η ρεπόρτερ του Mega Άννα Κανδύλη μίλησε ζωντανά για το τι ακριβώς συνέβη από την πλευρά του σταθμάρχη και τι ισχυρίστηκε όταν τον συνέλαβαν οι αρχές.

Ο 59χρονος σταθμάρχης προσπάθησε να αποφύγει την ευθύνη, ωστόσο μετά από ελέγχους που έγιναν αποφάσισε να παραδεχτεί το λάθος του.

Αυτό εξόργισε την παρουσιάστρια, η οποία απασφάλισε με τα λεγόμενά της.

«Έκανε την πάπια. Πήγε να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια αλλά άκουσε το μπαμ και “ξύπνησε”», είπε η Αγγελική Νικολούλη.

Μάλιστα, η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια εξέφρασε επανειλημμένως τους προβληματισμούς και τις προσωπικές της ενστάσεις γύρω από τον ρόλο του σταθμάρχη που συνελήφθη για την εν λόγω εθνική τραγωδία. «Ο σταθμάρχης που συνελήφθη και δεν θυμόταν πριν, αλλά τώρα θέλει να «ζεστάνει» λίγο την μνήμη του! Να θυμηθεί τις ευθύνες του, το ένα και το άλλο. Τα ξέρετε, τώρα, πώς ρίχνει ο ένας το μπαλάκι των ευθυνών στον άλλων. Τόσοι νεκροί, ούτε ένα συγγνώμη; Κατάλαβε τι έγινε όταν έμαθε για το δυστύχημα, ε;» αναρωτήθηκε, αρχικά, η Αγγελική Νικολούλη.

Αμέσως μετά την προβολή του ρεπορτάζ, δε, η Αγγελική Νικολούλη επανήλθε με λόγο αιχμηρό στον τηλεοπτικό αέρα θέτοντας πολλά ερωτήματα. «Πήραμε μια εικόνα για τον σταθμάρχη που συνελήφθη και αναρωτιέται κανείς, έτσι, τι δόντι είχε βρε παιδί μου; Χρυσό; Μπάρμπα στην Κορώνη; Δηλαδή πως τον έβαλαν εκεί; Πώς τον τοποθέτησαν σε μια τέτοια θέση; Άρα δεν θα πρέπει να βρεθεί και ο υπεύθυνος που τον τοποθέτησε και του έδωσε τέτοιες αρμοδιότητες; Έτσι δεν είναι; Είτε είναι ρουσφέτι αυτό, είτε είναι πολιτικός, είτε είναι κάποιος άλλος υπεύθυνος μες στον ΟΣΕ. Δηλαδή όλοι έχουν να δώσουν λόγο για κάτι. Πώς βάζεις σε μια τέτοια θέση έναν άνθρωπο τόσο άπειρο; Δεν ξέρω αν είμαι υπερβολική, αλλά εδώ δείχνει ένα μέσο γερό. Δηλαδή τον άπειρο, που δεν έχει σχέση με τίποτα, τον παίρνεις και τον τοποθετείς σε μια τέτοια θέση;» κατέληξε η δημοσιογράφος στον αέρα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» του MEGA.

Πηγή: newsbeast.gr